Όλα σε αναμονή...

Αναμένεται η θέση του Γιώργου Μελά στον Αχαρναϊκό, καθώς η προθεσμία εκπνέει την Τετάρτη (01/11).

[googlead][/googlead]

Την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (05/11) απέναντι στον Καραϊσκάκη θα συνεχίσει από την Πέμπτη (02/11) ο Αχαρναϊκός μετά το ρεπό της Τετάρτης (01/11). Άπαντες, βέβαια, περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις, ώστε να διαπιστώσουν ποιο το μέλλον στην ομάδα του Μενιδίου...

Υπενθυμίζεται ότι ως την Παρασκευή (03/11) υπάρχει διορία διακανονισμού με τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί στις προσφυγές τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο και έχουν ενεργοποιήσει ποινές αφαίρεσης βαθμών. Εκτός των άλλων αναμένεται η επόμενη κίνηση του Γιώργου Μελά. Ο τελευταίος είχε δώσει προθεσμία ως την Τετάρτη (01/11) για να εμφανιστεί ο μεγαλομέτοχος ή όσοι είχαν υποσχεθεί βοήθεια, αλλά από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε όλο το καλοκαίρι, φαντάζει απίθανο να συμβεί τώρα.

Το άλλο μέτωπο που είναι ανοικτό και εξαρτάται από τον μεγαλομέτοχο, είναι το πιστοποιητικό συμμετοχής. Προθεσμία λέγεται πως υπάρχει έως και την προσεχή εβδομάδα, οπότε αν δεν προσκομιστούν τα απαραίτητα έγγραφα, θα τεθεί εν αμφιβόλω η παρουσία του Αχαρναϊκού στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep