«Προσέξτε τους...»

Το μήνυμα του Πέτρου Δημητρίου για το μέλλον του Αχαρναϊκού και των νεαρών παικτών του.

Ως αουτσάιντερ παρατάχθηκε ο Αχαρναϊκός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, όμως στον αγωνιστικό χώρο αποδείχτηκε το αντίθετο. Οι «πράσινοι» έβγαλαν πάθος και διάθεση απέναντι στους σαφώς πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας και κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην κατηγορία κατέγραψαν οι Πάντος, Γραμματίκας, Μεντής, Αρώνης, Ζαφειράκης, Χίλαρι, Ξαγοράρης, Καρβουνίδης.

«Αυτή η ομάδα και αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μέλλον. Προσέξτε τους...», δήλωσε στο FL News ο προπονητής, Πέτρος Δημητρίου και σημείωσε: «Αυτό που είδατε ήταν μόνο η αρχή». Οι «πράσινοι», βέβαια, έχουν στραμμένο το βλέμμα στις διοικητικές εξελίξεις και ευελπιστούν να βρεθεί μία λύση και να μην ζήσουν δυσάρεστες καταστάσεις. Όσο για την επικράτηση στην πρεμιέρα, είπε: «Ξέραμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Τον είχαμε δει σε τέσσερις αγώνες και το αποτέλεσμα ήταν θέμα ανάλυσης».

Την Τρίτη (31/10) ο Δημητρίου συνεχάρη τους παίκτες και όσοι δεν αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα Λάρισας έπαιξαν διπλό με την Κ19. Για την Τετάρτη (01/11) έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Last modified onΤρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep