«Φέτος υποψιασμένοι»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης δήλωσε ότι η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία της περιπέτειας του Άρη.

[googlead][/googlead]

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης έδωσε το σύνθημα ανόδου. Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Άρης είσαι» ανέφερε:

«Βρισκόμαστε στην αφετηρία της νέας χρονιάς που θα είναι η τελευταία της περιπέτειας που βιώνει ο Άρης τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια φέτος, είμαστε υποψιασμένοι και συνειδητοποιημένοι περισσότερο από ποτέ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς πρέπει να το κάνουμε ώστε του χρόνου να είμαστε εκεί που δικαιούμαστε. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται η επιστράτευση όλων των δυνάμεων του συλλόγου.

Ο Άρης ενοχλεί κι αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους. Διοίκηση, ομάδα και κόσμος θα είμαστε μια γροθιά για να δώσουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε αυτό που μας στέρησαν πέρσι με τον τρόπο που όλοι είδαμε.

Στέκομαι ιδιαίτερα στον κόσμο. Κατανοώ την πικρία που νιώθει, όπως όλοι μας. Όμως, μόνο με τη δική του συμπαράσταση και ορμή θα γίνουν πιο απλά τα πράγματα. Η ομάδα, οι παίκτες έχουν ανάγκη από την παρουσία τους κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ομάδα και κόσμος πρέπει να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι φέτος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ραντεβού στο γήπεδο. Πάμε Αρειανάρα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep