Χαμόγελα για Βαλεριάνο

Ο Γιώργος Βαλεριάνος Ο Γιώργος Βαλεριάνος

Ραγδαία βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Γιώργου Βαλεριάνου που πήρε μέρος στην προπόνηση του Άρη την Παρασκευή (27/10)- Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αιγινιακό. 

[googlead][/googlead]

Μια ευχάριστη είδηση περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής (27/10) για τον τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Σπανό. Ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο είχε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, όχι μόνο δεν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, καθώς υποχώρησαν οι ενοχλήσεις αλλά ακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Το ίδιο συνέβη, και με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, με τον επιθετικό των "κιτρινόμαυρων» να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Αναφορικά με την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αιγινιακό (28/10), θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν από την σέντρα της αναμέτρησης.

Από κει και πέρα οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς. Αναλυτικά: «Οι τιμές των εισιτηρίων της αυριανής αναμέτρησης με την ομάδα της Πιερίας, είναι οι εξής:

5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3
10 ευρώ στη Θύρα 2
15 ευρώ στην Θύρα 9
20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων)
40 ευρώ στα VIP

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, την ημέρα του αγώνα με τον Αιγινιακό, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 12:00, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr http://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisithria-agonwn-2017-18.

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι αύριο, Σάββατο, την ημέρα του αγώνα με τον Αιγινιακό, νέες κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα εκδίδονται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00, ενώ για όσους ήδη έχουν προπληρώσει το διαρκείας τους, η παραλαβή της κάρτας θα γίνεται μέχρι τις 13:00».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 02:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep