Ανακοίνωσε συνεργασία

Η Αναγέννηση Καρδίτσας γνωστοποίησε τη συνεργασία της με τον ορθοπεδικό, Μιλτιάδη Γεωργούση.

[googlead][/googlead]

Την ιατρική φροντίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέλαβε ο Μιλτιάδης Γεωργούσης όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα. Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας και το ΔΣ νοιώθει ιδιαίτερη τιμή για την αποκλειστική συνεργασία με τον Ιατρό Μιλτιάδη Γεωργούση Ορθοπεδικό-Χειρουργό. Θεωρούμε τιμητικό για την ομάδα μας, την πόλη και το νομό Καρδίτσας ,που ο συντοπίτης και ενεργός φίλος του συλλόγου μας Μιλτιάδης Γεωργούσης με την αξιόλογη πείρα και την διεθνή και αναγνωρισμένη ιατρική του καριέρα, έχει αναλάβει και επίσημα την ιατρική φροντίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύντομο βιογραφικό του Μιλτιάδη Γεωργούση

Ορθοπεδικός-Χειρουργός MD,MsC, PhDc. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με Άριστα και ολοκληρώνει τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έκανε μετεκπαίδευση στο Παρίσι, στο Αμερικάνικο νοσοκομείο (American Hospital of Paris) στις αθλητικές κακώσεις (sports medicine) και στην επανορθωτική χειρουργική (reconstructinon surgery) όπου πραγματοποίησε πλήθος αρθροσκοπικών επεμβάσεων και επεμβάσεων ολικής αρθροπλαστικής (γόνατος-ισχίου).Στο Παρίσι ήταν μέλος και συνεργάτης του διάσημου club της Paris Saint-Germain».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep