Με Κονέ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας συμπεριέλαβε και τον Αφρικανό στράικερ, Μπρούνο Κονέ στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟ (24/10).

[googlead][/googlead]

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννηση Καρδίτσας για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας της, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο (24/10, 17:15 ). Οι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (23/10), σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς κάποιο απρόοπτο. Έτσι ο Γιώργος Βαζάκας συμπεριέλαβε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και τον Μπρούνο Κονέ, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στο FLNEWS. Ο Αφρικανός θα βρίσκεται δεδομένα στην 18αδα που θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν από σέντρα της αναμέτρησης και πιθανότατα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους : Κατσίκα, Γεωργατζά, Γκέκα, Ρουσσάκη, Κισκαμπάνη, Καρρίκι, Μπούσδρα, Τζέλλο, Ποζατζίδη, Θεοδωράκη, Μασούρα, Μπιτέλη, Παπαευθυμίου, Φλεβάρη, Κωνσταντινόπουλο, Σουντουρά, Μούτσιο, Σταματάκη, Πλαβούκο, Τζέκο, Κονέ και Χαντζάρα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep