«Να κλείσει ο Παπαστεριανός»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι η μεταγραφή του Μανώλη Παπαστεριανού στον ΟΦΗ αναμένεται να κλείσει άμεσα. Θετικός για Σιμόν.

ΣτοΗράκλειο για τις τελικές επαφές με τον ΟΦΗ βρίσκεται ο 30χρονος πρώην μέσος της Ξάνθης, Μανώλης Παπαστεριανός. Μάλιστα, μετά τη νίκη (4-0) των «μελανόλευκων» απέναντι στο Τυμπάκι ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος είπε σχετικά: «Ο Παπαστεριανός είναι στο Ηράκλειο και εύχομαι μέχρι αύριο να κλείσει θετικά το θέμα».

Σε ό,τι αφορά στον υπό δοκιμή, Ζερόμ Σιμόν ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Για τον Σιμόν έχω θετική εικόνα από τις προπονήσεις και θα μιλήσω με τον πρόεδρο, για να δούμε τι θα κάνουμε». Δήλωσε ακόμα για το φιλικό: «Είναι χαρά μας που ήρθαμε εδώ σε μια μέρα γιορτής για την περιοχή. Λόγω ζέστης στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε ρυθμό και καλά τελειώματα. Στο δεύτερο πήγαμε πολύ καλύτερα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Για το φιλικό με την Ομόνοια συμπλήρωσε: «Είναι ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για μας, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα». Ο προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου, Μιχάλης Κουτεντάκης ευχήθηκε στον ΟΦΗ: «να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ γιατί το αξίζει. Με την εμπειρία του Νίκου Παπαδόπουλου, πιστεύω πως θα τα καταφέρει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep