Έβγαλε διάθεση ο ΟΦΗ

Με γκολ των Μάρτος, Ορτέγκα (2) και Χαντί ο ΟΦΗ νίκησε 4-0 τον ΑΟ Τυμπακίου. Έπαιξε ο Σιμόν και ήταν απειλητικός.

Φιλική νίκη με 4-0 σε βάρος του ΑΟ Τυμπακίου κατέκτησε ο ΟΦΗ στη Μεσσαρά το απόγευμα της Πέμπτης (24/08) και το αποτέλεσμα δείχνει ότι οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου έβγαλαν διάθεση. Πρωταγωνιστής ο Ορτέγκα με δύο γκολ, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις το τέρμα του Μάριο Μάρτος.

Παρουσία περίπου 500 οπαδών έπαιξαν οι δύο ομάδες, με τον Γάλλο μέσο, Ζερόμ Ζιμόν να βρίσκει θέση στο αρχικό σχήμα και να παίζει σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, στο 2' είχε την πρώτη τελική για τον ΟΦΗ. Οι «μελανόλευκοι» απείλησαν εκ νέου στο 21' με τον Κουσκουνά να μη βρίσκει στόχο και ο Γάλλος τρία λεπτά μετά αστόχησε με εκτέλεση φάουλ. Στο 25' ο Σπανός μπλόκαρε τη μπάλα σε κεφαλιά του Μάρτος και στο 32' ο Κουσκουνάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από σέντρα του Παπατόλιου.

Στο τέλος του πρώτου μέρος ο Μάριο Μάρτος άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό τρόπο, όταν με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ο Ορτέγκα στο 52' έκανε το 0-2 και στο 62' ο ίδιος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Μάνος στο 69' είχε δοκάρι, αλλά στο 70' ο Χαντί δεν λάθεψε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ορτέγκα.

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Σπανός, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Χαλκιαδάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Μαραγκάκης, Κουτεντάκης, Πολυχρονάκης, Παπαδάκης Γ., Χριστοδουλάκης Ι.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μάρτος, Παπατόλιος, Οικόνομου, Σιμόν, Όγκμποε, Κουσκουνάς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Στρέζος (79' Παναγιώτου), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Σιώπης, Μονιάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης, Χαντί, Πλευράκης, Ορτέγκα, Μάνος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep