«Κερδίζουμε ή χάνουμε στα ίσα»

Οι Ultras Gate 3 καλωσόρισαν τον Κλάους Μίλερ στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η επισημοποίηση της μεταβίβασης του 30% των μετοχών της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Βασίλη Μπούρμπο στον Κλάους Μίλερ χαροποίησε τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων», που είναι αισιόδοξοι πλέον για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Οι Ultras Gate 3 με ανακοίνωσή τους την Πέμπτη (20/07) καλωσόρισαν τον Γερμανό, τονίζοντας πως το σημαντικότερο είναι η ομάδα να έχει υγεία και σωστή λειτουργία. «Να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσα και να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Αναλυτικά:

«Επιτέλους τελείωσε το σίριαλ της μεταβίβασης της ομάδας στον κ. Μίλερ. Μας πήρε κοντά στον ένα μήνα βέβαια χωρίς να έχουμε καμιά ενημέρωση για το που κολλούσε το όλο θέμα μιας και ο Ερασιτέχνης θα μπορούσε να ενημερώσει το κόσμο αφού λέγανε σε ανακοινώσεις Ερασιτέχνης-ΠΑΕ είναι ένα !

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον κ. Μίλερ στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ως πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να αποκτήσει η ομάδα υγεία και σωστή λειτουργία, προϋπόθεση όμως να ξεπληρωθούν τα χρέη σε ΙΚΑ-Εφορία και όπου αλλού αν υπάρχουνε. Να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσα και να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά ! Καλή αρχή να έχουμε και βροντερό παρόν ΌΛΟΙ στη πρώτη προπόνηση...».

«Κερδίζουμε ή χάνουμε στα ίσα»

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep