Οι Αφρικανοί της Αναγέννησης

Ποιοι είναι οι τρεις Αφρικανοί που αναμένεται να ενταχθούν στο ρόστερ της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (19/07) ο Κλάους Μίλερ και ο Βαλάντης Μπλέτσας προανήγγειλαν την έλευση τριών νεαρών Αφρικανών, οι οποίοι θα ενταχθουν στο ρόστερ της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι δύο εξ αυτών είναι διεθνείς με το Μάλι. Το FL News σας παρουσιάζει το προφίλ τους...

Ο Μπουμπακάρ Τραορέ είναι 19 ετών (24/5/98), έχει ύψος 1μ.80 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Μετρά 11 συμμετοχές και 4 γκολ με την U17 του Μάλι και 4 ματς, 3 τέρματα με την U20. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις Jeanne d' Arc και Bakaridjan.

siak

Ο Σιάκα Μπαγκαγιόκο (4/7/98) είναι, επίσης, διεθνής με την U20 του Μάλι και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει ύψος 1μ.72 και στην πατρίδα του έπαιξε σε Djoliba και Stade Malien.

aleg

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Βίκτορ Αλέγκμπε, είναι Νιγηριανός μεσοεπιθετικός με θητεία μεταξύ άλλων στους Wikki Tourists και τους Dolphins της πατρίδας του. Η ημερομηνία γέννησής του φέρεται να είναι στις 6/10/93. Αν ευσταθούν αυτά τα στοιχεία και η Αναγέννηση δεν πάρει άδεια, τότε δεν θα μπορέσει να αποκτηθεί.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep