«Η Αναγέννηση πάνω απ' όλους»

Παρελθόν από τον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Γιάννης Μάγγος.

Η αναμενόμενη εξέλιξη δρομολογήθηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε ό,τι αφορά στο μέλλον της συνεργασίας με τον Γιάννη Μάγγο. Η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης Μίλερ οδήγησε στην απόφαση να μην ανανεώσουν οι δύο πλευρές για την επόμενη σεζόν. Συνάντηση, φυσικά, με τον Γερμανό δεν έγινε, αφου ο ίδιος βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά υπήρξε επικοινωνία με τον άμεσο συνεργάτη του, Βαλάντη Μπλέτσα.

Ο Μάγγος, μάλιστα, δήλωσε στο FL News:

«Ευχαριστώ πολύ για τον έναν χρόνο συνεργασίας που είχαμε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με τον κύριο Μπούρμπο. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα έως και την τελευταία ημέρα και εύχομαι ολόψυχα η διοίκηση του κυρίου Μίλερ να πετύχει όπως πέτυχε η διοίκηση του κυρίου Μπούρμπου. Η Αναγέννηση είναι πάνω από όλους».

Ο 35χρονος διαδέχτηκε πέρυσι τον Σάκη Θεοδοσιάδη και είχε απολογισμό 9 νίκες - 9 ισοπαλίες - 15 ήττες στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» υπό τις οδηγίες του τερμάτισαν στη 12η θέση της βαθμολογίας, έξι πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούλιος 2017 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep