«Να ηγηθώ της νέας προσπάθειας»

Ο Γιώργος Μπιτέλης μιλά στο FL News για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΣΑ

Η πολιτική της ΑΣΑ να στηρίζεται σε γηγενείς συνεχίζεται, με τους Τζέκο και Μπιτέλη να ανανεώνουν το συμβόλαιο τους με την ομάδα της Καρδίτσας. Μετά τον 30χρονο φορ και ο Γιώργος Μπιτέλης μίλησε στο FL News, αναφέρθηκε στο τι ήταν αυτό που τον έπεισε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στην αγαπημένη του ΑΣΑ, ενώ μίλησε και για τον στόχο της ομάδας την νέα περίοδο.

Στις πρώτες του κουβέντες, ο Μπιτέλης δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως ανανέωσε την συνεργασία του με την αγαπημένη του ΑΣΑ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο τον πλησίασε η νέα διοίκηση της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης από την νέα διοίκηση. Γίνεται μια νέα προσπάθεια της οποίας θέλω να ηγηθώ. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε, εκτός από την προσέγγιση από πλευράς διοίκησης και η αγάπη που νιώθω για την ΑΣΑ. Είμαι από την περιοχή και όπως είναι φυσικό έχω δεθεί όλα αυτά τα χρόνια με την Αναγέννηση», ήταν η τοποθέτηση του 29χρονου μέσου, που στην συνέχεια, όπως και ο συμπαίκτης και κουμπάρος του, Δημοσθένης Τζέκος, έτσι και ο ίδιος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό στοιχεία για την ΑΣΑ, αποτελεί το γεγονός πως ο κορμός της ομάδας βασίζεται σε παίκτες της περιοχής. 

«Φυσικά και είναι θετικό η ομάδα να στηρίζεται σε έναν κορμό και ακόμα περισσότερο όταν αυτός ο κορμός αποτελείται από γηγενείς παίκτες. Και αυτό γιατί πονάνε την ομάδα, αλλά δίνουν και τον καλύτερο εαυτό τους γιατί την βλέπουν και ως ένα σκαλοπάτι για κάτι ακόμα καλύτερο στην καριέρα τους».

Όσον αφορά την νέα σεζόν, ο Μπιτέλης κρατά… μικρό καλάθι, τονίζοντας πως βασικός στόχος θα είναι το όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από τις νίκες τότε θα έρθει και το καλό βαθμολογικό πλασάρισμα.

«Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή «χτισίματος» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Σκοπός της νέας διοίκησης είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Από εκεί και πέρα, θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και φυσικά θα παίζουμε για την νίκη. Στόχος μας θα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά φτάσουμε, τόσο το καλύτερο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούλιος 2017 11:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep