Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Το ωραιότερο γκολ μου»

Το καλύτερο γκολ που έχει σημειώσει τόνισε ο Αλεσάντρο Ντακόλ. Το καλύτερο γκολ που έχει σημειώσει τόνισε ο Αλεσάντρο Ντακόλ.

Ο Αλεσάντρο Ντακόλ σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα και παραδέχθηκε πως ήταν το πιο ωραίο που έχει σημειώσει στην καριέρα του μέχρι τώρα.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός του Θρασύβουλου σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως αυτό που τον κάνει να νιώθει ακόμη καλύτερα είναι το ότι εκτός από όμορφο ήταν και πολύ σημαντικό.
«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας που μας έπαιξε καθαρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια στο πρωτάθλημα αυτό. Είχαμε την τύχη να έχουμε έναν παίκτη παραπάνω στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αυτό μας βοήθησε. Ανεβήκαμε ψυχολογικά περισσότερο και να διεκδικήσουμε τον αγώνα. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που με βοήθησε να πετύχω αυτό το γκολ. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».
Είναι το καλύτερο γκολ που έχεις σημειώσει;
«Ναι, είναι το καλύτερο που έχω σημειώσει. Υπάρχει και ένα που έχω βάλει κόντρα στον Ατρόμητο στην πρώτη κατηγορία, αλλά αυτό νομίζω πως είναι καλύτερο. Είναι ένα σημαντικό γκολ εκτός από όμορφο».
Είδες τον τερματοφύλακα εκτός εστίας και την έστειλες με τέτοιο τρόπο ώστε να περάσει από πάνω του και να καταλήξει στα δίχτυα;
«Όχι, προσπάθησα να βρω το τέρμα. Δεν σκέφτηκα πως ήταν εκτός θέσης και τέτοια. Δεν φταίει καθόλου ο τερματοφύλακας».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep