Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πήραμε πλεονέκτημα σωτηρίας»

Ο Δημήτρης Ζέτος τόνισε πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια λόγω των αποτελεσμάτων που έρχονται στα άλλα ματς της κατηγορίας. Ο Δημήτρης Ζέτος τόνισε πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια λόγω των αποτελεσμάτων που έρχονται στα άλλα ματς της κατηγορίας.

 

Ο Δημήτρης Ζέτος μίλησε για το εκπληκτικό γκολ του Ντακόλ που έδωσε πλεονέκτημα σωτηρίας στον Θρασύβουλο.

Ο Δημήτρης Ζέτος βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου από το τεχνικό επιτελείο του Θρασύβουλου και τόνισε πως η ομάδα του απέκτησε πλεονέκτημα σωτηρίας, αλλά με τα αποτελέσματα που έρχονται χρειάζεται προσπάθεια από όλους μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
«Κατεβήκαμε να παίξουμε ξέροντας της Βέροια σας ποιότητα και σαν ρόστερ, αλλά χωρίς φόβο. Όπως είδατε μπήκα δυνατά στο ματς και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το ματς, ή τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Πιστεύω ότι σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πιο επικίνδυνοι από την Βέροια, δεν θα πω καλύτεροι γιατί ο αντίπαλος μας έχει ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό.
Μπορεί να επηρέασε την ομάδα της Βέροιας η αποβολή, αλλά σε ενενήντα λεπτά πιστεύω δεν κινδυνεύσαμε σε καμία φάση να δεχθούμε γκολ. Αντιθέτως εμείς στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς.
Τα καταφέραμε τελικά έστω και πέντε λεπτά πριν το τέλος με αυτό το καταπληκτικό γκολ του Ντακόλ. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που για εμάς είναι ανάσα για την παραμονή.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για την ποιότητα της και εύχομαι να πετύχει το σκοπό της που είναι η άνοδος. Είναι ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην Super League».
Αυτή η νίκη και οι τρεις βαθμοί με τον Εθνικό Αστέρα φέρνουν την παραμονή πιο κοντά;
«Εχουμε το πλεονέκτημα, αλλά όπως βλέπετε με αποτελέσματα που έρχονται καμιά ομάδα δεν μπορεί να πει ότι σώθηκα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τα επόμενα ματς που έχουμε ώστε να καταφέρουμε να σωθούμε. Τώρα έχουμε ένα πλεονέκτημα ενόψει της μάχης αυτής».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep