Με 19 στο Αιγίνιο ο Αχαρναϊκός

Εκτός έμειναν ο Τσουβαλτσίδης, ο Σιάννης και οι Τζέφερσον, Ράνιελσον.

Το Αιγίνιο αποτελεί τον τελευταίο φετινό εκτός έδρας σταθμό για την ομάδα του Αχαρναϊκού, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν τον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό άγχος, καθώς έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, κάτι που ίσως βοηθήσει και στο να δούμε ένα όμορφο χωρίς σκοπιμότητες, παιχνίδι.

Χαρακτηριστικό του καλού κλίματος που επικρατεί, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής  (04/06, 17:00) και το γεγονός πως αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, η αποστολή του Αχαρναϊκού θα δώσει το παρών σε μπάρμπεκιου που θα διοργανώσουν οι γηπεδούχοι.

Στον αγωνιστικό τομέα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Μενιδίου δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στον καταρτισμό της αποστολής. Έτσι το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως  στην Αθήνα θα παραμείνουν και οι Τζέφερσον, Ράνιελσον, Σιάννης, Τσουβαλτσίδης. Ο τελευταίος βρίσκεται είναι εδώ και λίγες ημέρες στη Γερμανία.

Η αποστολή: Ψύχος, Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Ζαχαρός, Μεζίνι, Τζανέτος, Λύρας, Μεγαλοοικονόμου, Καραντασιάδης, Καλαμιώτης, Καρδάσης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Χαραλαμπόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Σταμούλης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep