«Επίθεση» Μαραντά σε παίκτες

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μαραντάς, ξέσπασε σε βάρος παικτών του.

Έξαλλος ήταν με την απόδοση συγκεκριμένων παικτών του στον αγώνα με τον Αιγινιακό ο Γιώργος Μαραντάς. Ο προπονητής του Αχαρναϊκού μετά το 3-1 σε βάρος της ομάδας του ξέσπασε, λέγοντας: «Ένα μέτριο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή, εμείς προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να βγάλουμε κάτι καλό.

Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, αλλά κάναμε ένα λάθος στο γκολ που σημείωσε η αντίπαλη ομάδα. Στο β' μέρος ισορροπήσαμε κάπως, ισοφαρίσαμε, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε φάνηκαν οι αδυναμίες της δικής μου ομάδας. Είχα πει στους παίκτες ότι από τη στιγμή που έχει εκπληρωθεί ο στόχος, να παίξουν για τον εαυτό τους και για την ομάδα, να σεβαστούν κυρίως τον εαυτό τους. Τουλάχιστον 5-6 ποδοσφαιριστές, αν μπορούσα, θα τους έκανα αλλαγή.

Δεν σεβάστηκαν ούτε τον εαυτό τους ούτε την ομάδα. Όταν δεν είμαι τόσο ενεργητικός στον πάγκο, όσο θέλω, σημαίνει ότι δεν μπορώ να αλλάξω τη νοοτροπία κάποιων παικτών. Ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση από τότε που είμαι εγώ στην ομάδα. Αυτό να το σκεφτούν μερικοί παίκτες γιατί είναι νεαροί σε ηλικία, πρέπει να σκεφτούν πιο σοβαρά το μέλλον τους, αν θέλουν να έχουν μέλλον, γιατί με αυτή την εμφάνιση δεν έχουν μέλλον σε αυτή την ομάδα.

Αν τους κρατήσει η ομάδα, θα είναι μεγάλο λάθος αν δεν αλλάξουν τη νοοτροπία τους. Δεν ξέρω αν είναι σκληρά αυτά που λέω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα. Δίκαια κέρδισε η αντίπαλη ομάδα. Είχε πιο φρέσκους και πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές. Κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες. Ελπίζω να συνειδητοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές ότι έχουν κάνει κακό στον εαυτό τους και σε κανέναν άλλο».

- Θεωρείται ότι η χρονιά είναι επιτυχημένη για τον Αχαρναϊκό;

«Δεν ξεκίνησε τη χρονιά η ομάδα έχοντας τον στόχο της παραμονής. Κάποια πράγματα οικονομικά προβλήματα την αποδυνάμωσαν πολύ και έφτασε να παλεύει για τη σωτηρία. Δεν θα έλεγα ότι η χρονιά είναι πετυχημένη. Όταν είσαι 4-5 χρόνια στην κατηγορία, πρέπει να σταθεροποιείσαι και να μην παλεύεις για τη σωτηρία, αλλά για τη μέση και πάνω. Όταν δεν έχεις χρήματα, είναι καλό για τους νεαρούς παίκτες, γιατί τους χρησιμοποιείς. Και ο Αιγινιακός έχει ακριβώς το ίδιο ρόστερ σε ηλικιακό επίπεδο, αλλά σήμερα οι παίκτες του σεβάστηκαν τους εαυτούς τους, αλλά οι δικοί μου έκαναν ακριβώς το αντίθετο».

Ο Θανάσης Παπατόλιος, είπε: «Σήμερα ο Αχαρναϊκός έκανε το χειρότερό του παιχνίδι. Δεν σεβαστήκαμε τους εαυτούς μας. Υπήρχε κούραση, αφού ήρθαμε αυθημερόν. Δύσκολες καιρικές συνθήκες, είχε ζέστη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ, γιατί γίνεται μεγάλη προσπάθεια παρά το σημαντικά προβλήματα».

Απόδοση: Fl News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep