«Το θέμα έχει κλείσει οριστικά»

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην επενδύσει στον Άρη, αποκάλυψε ο Παντελής Μπούμπουρας.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παντελή Μπούμπουρα για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Ο ιδιοκτήτης των «κιτρινόμαυρων», Θοδωρής Καρυπίδης ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία κουβέντα για την παραχώρηση της ομάδας, ενώ ο πρώην έφορος του τμήματος, Γιώργος Γαλανός, υποστήριξε πως ο Μπούμπουρας έκανε «πίσω» όταν άκουσε τις οικονομικές απαιτήσεις του κ. Καρυπίδη.

Ο Μπούμπουρας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio 92,8», τόνισε πως η κουβέντα με τον Θοδωρή Καρυπίδη δεν έφτασε ποτέ σε νούμερα και το σημαντικότερο, πως τα όσα ακολούθησαν από την στιγμή που έγινε γνωστό το πιθανό ενδιαφέρον του για τον Άρη, ήταν και αυτά που τον απέτρεψαν με το να ασχοληθεί περαιτέρω.

Αναλυτικά: 

«Συναντήθηκα με τον κ. Καρυπίδη αλλά η συζήτηση είχε να κάνει με κάποιες δουλειές στην Ουκρανία. Όσον αφορά τον Άρη δεν μιλήσαμε για νούμερα, όσα έγιναν από την στιγμή της δημοσιοποίησης ενδεχόμενου ενδιαφέροντος μου για την Π.Α.Ε. Άρης με απέτρεψαν να ασχοληθώ και αυτήν την στιγμή το θέμα έχει κλείσει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep