«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Ο Γιώργος Γαλανός απαντά στον ιδιοκτήτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, για τα όσα ακούστηκαν περί «μαύρων» βιβλίων

Ο Γιώργος Γαλανός δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε εναντίον του ο Θοδωρής Καρυπίδης για… μεροκάματα μέσω επενδυτών και μαύρα βιβλία και με παρέμβαση του στον «Metropolis 95,5», απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο ιδιοκτήτης του Άρη.

Αναλυτικά, ο πρώην έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, μίλησε:

Για τα όσα ακούστηκαν περί «μαύρων» βιβλίων: 

«Με αυτά που γίνονται μικραίνουμε τον Άρη και δεν είναι σωστό. Βγαίναμε δείχναμε στον κόσμο και τους δημοσιογράφους τα «μαύρα κιτάπια». Δεν υπήρχε εταιρεία και δεν μπορούσαμε να τα έχουμε διαφορετικά. Σημείωνα τα πάντα σε ένα χαρτί. Όσα χρήματα έβγαιναν εγώ τα σημείωνα. Από εκεί και πέρα ο ΑΣ τα περνούσε. Εγώ τα έδινα στο λογιστήριο και από τον ΑΣ έκοβαν αποδείξεις. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Εγώ τον Άρη τον άφησα πρώτο με τέσσερις βαθμούς διαφορά. Αν δεν τα κατάφερνα στη Β’ Εθνική θα έφευγα από μόνος μου. Ούτε ανάγκη έχω για δημοσιότητα. Άλλοι έχουν οικονομικά προβλήματα, οπότε ίσως να μιλάει για κάποιον άλλο, όχι για εμένα.».

Για τα έξι εκατομμύρια που ζήτησε ο Καρυπίδης από τον Μπούμπουρα:

«Αυτό ενημερώθηκα από τον κ. Φουρλή. Το κείμενό μου αναδεικνύει αυτά που λέω. Ντροπής πράγματα οι χαρακτηρισμοί του κ. Καρυπίδη. Ας περίμενε ο κ. Καρυπίδης να του κάνει πρόταση ο κ. Μπούμπουρας. Από τη στιγμή που του ζητάει αυτό το ποσό πως θα ενδιαφερθεί ο άλλος για τον Άρη;».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep