«Σαν την άνοδο τίποτα»

Ο Μπάμπης Τεννές εξέφρασε παράπονα προς την ΕΡΤ, μίλησε για μπούλινγκ και αποκάλυψε πού θα είναι οι σουίτες του ΔΑΚ Λαμίας!

Καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ ήταν την Κυριακή (28/05) ο Μπάμπης Τεννές. Ο τεχνικός της Λαμίας αναφέρθηκε σε μπούλινγκ που δέχτηκε η ομάδα του με αφορμή διαιτητικές αποφάσεις, εξέφρασε παράπονα προς το κρατικό κανάλι για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση Ντουρμισάι και όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, απάντησε με νόημα: «Αυτά που έχω ζήσει με κάποιες ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει άνοδο δεν τα έχω ζήσει σε καμία από τις 11 ομάδες στην Α' Εθνική».

Ο Τεννές αποκάλυψε ακόμα, αστειευόμενος, πού θα βρίσκονται οι σουίτες του ΔΑΚ και σημείωσε ότι μπορεί επαγγελματικά να ήταν στη Λαμία, όμως ο ίδιος είναι υποστηρικτής του Απόλλωνα. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για την άνοδο της Λαμίας:

«Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι απερίγραπτος. Αυτά που εμείς ζήσαμε θα έχουν και συνέχεια, γιατί έχουν προγραμματίσει κάποιες βραβεύσεις για όλη την ομάδα ο Δήμος, η Περιφέρεια, η ΕΠΣ Φθιώτιδας. Πρώτη φορά ομάδα από τη Φθιώτιδα ανεβαίνει στην Α' Εθνική. Είναι ανεπανάληπτες στιγμές και εκείνο που πρέπει να πούμε είναι ότι η Λαμία ανέβηκε δικαιότατα.

Αυτό το λέω, γιατί όλη τη χρονιά υπήρχε ένα πολύ μεγάλο μπούλινγκ που γινόταν στην ομάδα της Λαμίας. Και αυτό το λέω γιατί η Λαμία δεν είναι πολύ δυνατή σε αντιστοιχία με άλλες ομάδες όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, ο Απόλλων, όσον αφορά στα ΜΜΕ. Την παρουσίαζαν τη Λαμία πάντα σαν μία ομάδα, η οποία ευνοείται σκανδαλωδώς από τη διαιτησία και προσπαθούσαν με διάφορες ενστάσεις που δεν είχαν καμία βάσι απολύτως να τη βγάλουν έξω από τον στόχο της».

Για την υπόθεση Ντουρμισάι:

«Ίσως το θυμάστε και εδώ στην εκπομπή σας ότι ο συνάδελφος που λείπει τώρα, και κακώς ίσως μιλάμε, είχε πει ότι έγινε ένα λάθος από τη Λαμία και αλλάζει ο βαθμολογικός πίνακας, αλλάζουν τα δεδομένα. Είχατε παρέμβει εσείς και είχατε πει ότι πρέπει να περιμένουμε τη δικαστική απόφαση.

Μάλιστα, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άποψη αυτή είχε πει: «Ο Τεννές το έχει ξανακάνει αυτό και το έχει κάνει πέρυσι με τον Απόλλωνα». Είδατε, όμως ότι ήταν μία υπόθεση, η οποία ούτε καν εκδικάστηκε. Ήταν ένα δελτίο καθαρά με ελληνική υπηκοότητα και δεν υπήρχε κανένα θέμα. Η Λαμία πιστεύω ότι ανέβηκε δικαιότατα. Ήταν η καλύτερη ομάδα».

Ακολούθως ο Τεννές απηύθυνε ερώτημα στον Περικλή Βασιλάκη: «Αν ένας διαιτητής θέλει να ευνοήσει σκανδαλωδώς μία ομάδα, δίνει πέναλτι εις βάρος της στο 94' και στα όρια της μεγάλης περιοχής;».

Ο Βασιλάκης απάντησε:

«Έγιναν λάθη και εις βάρος της Λαμίας και των άλλων ομάδων. Ανέβηκε δικαιότατα η Λαμία. Δεν καθόρισε η διαιτησία την άνοδο. Έγιναν λάθη».

Ο Τεννές συνέχισε:

«Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που η Λαμία έχει ευνοηθεί. Έγινε σύνθημα όλων των υπολοίπων, επειδή τα ΜΜΕ, σίγουρα διαμορφώνουν άποψη. Η Β' Εθνική δεν είναι ένα πρωτάθλημα που υπάρχει και πάρα πολύ φως. Ευτυχώς που υπήρχατε εσείς και μπορεί κάποιος να δει κάποια πράγματα. Το ένα ήταν το ματς με τον Άρη, αλλά δόθηκε πέναλτι εις βάρος μας στο 94'.

Το δεύτερο είναι όταν 5,6,7 παίκτες της Λαμίας είναι πραγματικά οφσάιντ σε μία φάση που γίνεται στο 3ο λεπτό με τον Πανσερραϊκό. Ένας βοηθός δεν το κάνει αυτό στο 3ο λεπτό και με επτά άτομα οφσάιντ. Αντί να πούμε ότι είναι μία απερισκεψία ή μια ηλιθιότητα αν θέλετε του βοηθού, έλεγαν ότι ευνοείται σκανδαλωδώς η Λαμία. Τρία γκολ έβαλε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έχασε άλλα δέκα».

Για το μέλλον του στο σύλλογο:

«Κατέχω δύο ρεκόρ. Το ένα η άνοδος από τη Β' στην Α'. Το δεύτερο είναι ότι έχω περάσει από 11 διαφορετικές ομάδες σε επίπεδο Α' Εθνικής. Αυτά που έχω ζήσει με κάποιες ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει άνοδο δεν τα έχω ζήσει σε καμία από τις 11 ομάδες. Δεν σημαίνει ότι έχω κάποιο παράπονο με τη Λαμία. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο, Πανουργιά Παπαϊωάννου και το ΔΣ. Το μόνο που έχουμε πει είναι να απολαύσουμε αυτή την επιτυχία, που είναι σημαντική γιατί είχαμε απέναντί μας αυτούς που είχαμε. Μόλις αυτά τελειώσουν θα καθίσουμε να μιλήσουμε για να δούμε τι θα κάνουμε».

Για την αγγελία σπιτιού με θέα το ΔΑΚ:

«Σας πληροφορώ ότι το νοίκιασε η ΠΑΕ και θα κάνει σουίτες, γιατί το γήπεδο δεν έχει»!

Κλείνοντας είπε:

«Ανέβηκαν οι δύο ομάδες που άξιζαν και που είχαν μία πολύ σταθερή πορεία όλη τη χρονιά. Να ευχηθώ και στις δύο, γιατί μπορεί να ήμουν επαγγελματικά στη Λαμία, αλλά σαν υποστηρικτής είμαι του Απόλλωνα, να έχουν μία πολύ καλή πορεία στη Super League. Ήταν υγιέστατες, είχαν πολύ καλές διοικήσεις, μεγαλομέτοχους με πολύ μεγάλη συνέπεια και τέτοιες ομάδες χρειάζεται να βρίσκονται στο πρωτάθλημα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2017 03:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep