«Ένας μόνος δεν μπορεί»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έδωσε την ευχή η Λαμία να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά.

Περίοδος βραβεύσεων είναι η τρέχουσα για τη Λαμία. Το Σάββατο (27/05) το βράδυ η ΠΑΛΕΦΙΛ διοργάνωσε χορό και προσκάλεσε τους «κυανόλευκους» για να γιορτάσει μαζί τους την ιστορική άνοδο στη Super League. Το «παρών» έδωσε, φυσικά, ο ιδιοκτήτης Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη όλων και ευχήθηκε η ομάδα της Φθιώτιδας να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ευχαριστούμε την ΠΑΛΕΦΙΛ για την τιμή που μας κάνει. Πέντε χρόνια τώρα που έχω στην ομάδα, το όνειρο όλων μας έχει γίνει πραγματικότητα, η Λαμία του χρόνου να παίζει στη Super League. Θέλω να τονίσω ότι η ομάδα δεν ανήκει σε μένα, δεν ανήκει σε πρόσωπα. Ανήκει στην πόλη, στον κόσμο, στους φιλάθλους. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να δείξω το παράδειγμα. Όλα αυτά τα χρόνια πολεμούσαν πολλοί. Διοικήσεις, άλλοι λάθος, άλλοι σωστά, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσει εκεί που έπρεπε να είναι.

Πιστεύω αυτό το παράδειγμα κάποιοι άλλοι αργότερα, γιατί εγώ κάποια στιγμή θα κουραστώ και θα πάω σπίτι μου, να ακολουθήσουν ακόμα πιο πολύ και να την πάνε ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και να τονίσω ότι η ομάδα θέλει τη στήριξη όλων μας. Ένας μόνος του δεν μπορεί».

Τη Δευτέρα (29/05) θα ακολουθήσει βράβευση από τον Δήμο, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις από την Περιφέρεια και την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep