«Αποφύγαμε ακόμα έναν σκόπελο»

Η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά για την επιστροφή των έξι βαθμών και τη μετακόμιση στην Αθήνα.

Αμέσως μετά την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News για την επιστροφή των έξι βαθμών στον ΑΟ Χανιά για οφειλές στους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε δύο ανθρώπους, τους κ.κ. Ξυλούρη και Γιαννενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους ώστε να ξεπεράστει και αυτός ο σκόπελος.

Παράλληλα, όσον αφορά στην μετακόμιση της ομάδας για δύο εβδομάδες στην Αθήνα για τα προσεχή παιχνίδια στο πρωτάθλημα οι Χανιώτες τόνισαν ότι δεν βρέθηκαν στην Κρήτη καταλύματα για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το κείμενο της ανακοίνωσης ήταν το εξής:

«Παρ ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρόσφατα είχε ανακοινώσει οτι είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις τελεσίδικες προσφυγές των ποδοσφαιριστών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό οτι κόντρα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες σεβόμενοι την ιστορία της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αποφεύγοντας έτσι ακόμα έναν σκόπελο στη πορεία της ομάδας που θα είχε σαν συνέπεια τον υποβιβασμό της. Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δυο ανθρώπους που βοήθησαν στην προσπάθεια μας αυτή τον κ. Ι. Ξυλούρη και τον κ. Φ. Γιαννενάκη.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε οτι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για καθαρά οικονομικούς και διαδικαστικούς λόγους θα μετακομίσει για δύο εβδομάδες στην Αθήνα για την προετοιμασία της για τα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια της. (Λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στο νησί δεν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων για την ομάδα)».

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep