Επιβεβαίωση για ΑΟΧ

Επεστράφησαν οι έξι βαθμοί στον ΑΟ Χανιά για οφειλές σε Αμπατζίδη, Τριανταφυλλίδη.

Το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με την επιστροφή έξι βαθμών στον ΑΟ Χανιά επιβεβαιώθηκε πλήρως. Η ΠΑΕ πλήρωσε τους Χάρη Αμπατζίδη, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και έτσι η διοργανώτρια επέστρεψε τους έξι βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί. Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί στην ΠΑΕ XANIA AO, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 56/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή AΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 13:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep