Μόνος απών ο Ιβάνκο

Η αποστολή του Παναιγιαλείου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (21/05) με τον Κισσαμικό.

Η νίκη του Πανελευσινιακού απέναντι στα Τρίκαλα ανέβασε το όριο παραμονής, όμως εκτιμάται ότι οι 38 πόντοι θα οδηγήσουν στη σωτηρία. Τη συγκεκριμένη συγκομιδή θα φτάσει ο Παναιγιάλειος αν ξεπεράσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Κισσαμικού εντός έδρας την Κυριακή (21/05). Και στην προσπάθεια αυτή οι «μελανόλευκοι» προβλήματα πλην του τιμωρημένου Ιβάνκο δεν αντιμετωπίζουν.

Η «μαύρη θύελλα» έβγαλε αήττητη τις δύο διαδοχικές εξόδους σε Καρδίτσα, Αιγίνιο και θέλει να δώσει αξία στις ισοπαλίες αυτές. Εννοείται ότι περιμένει στήριξη και από τους οπαδούς, ώστε να την ωθήσει στη νίκη σε βάρος της ομάδας των Χανίων. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/05) και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι στην αποστολή ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών και ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας που αποθεραπεύτηκε.

Η αποστολή: Γκαραβέλης, Αθανασίου, Στίκας, Μωυσίδης, Ντέμο, Ρότα, Ρέλλας, Βουτσιώτης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Ταουσιάνης, Κρητικός, Μπρους, Τσουρής, Γκούφας, Καζβιρόπουλος, Σκαρτσίλας, Τρίγκας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep