Νίκη και… αγωνία τέλος

Την πρώτη του νίκη εντός αγωνιστικών χώρων, μετά από δύο μήνες, που θα «κλειδώσει» και την παραμονή, ψάχνει ο Παναιγιάλειος

Οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) και Αιγινιακό (1-1) έχουν φέρει τον Παναιγιάλειο στους 35 πόντους και ουσιαστικά… μισό βήμα από την παραμονή του στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού, όμως, απέναντι στον Κισσαμικό, θέλει να πραγματοποιήσει αυτό το μισό βήμα και να φτάσει στην νίκη, που θα «κλειδώσει» την παρουσία του και την νέα σεζόν, στην Stoiximan.gr Football League.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει οι «μελανόλευκοι» να φτάσουν στο τρίποντο, που αγνοούν για πάνω από δύο μήνες, με μοναδική εξαίρεση την νίκη στα «χαρτιά» επί του Πανθρακικού. Από εκεί και πέρα, στο χορτάρι, το Αίγιο μετρά 10 παιχνίδια χωρίς νίκη, με απολογισμό έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και τέρματα 6-13.

Το τελευταίο «αγωνιστικό» τρίποντο για τον Παναιγιάλειο ήρθε στις 5 Μαρτίου, όταν και επικράτησε της Καλλιθέας με 2-0. Ακολούθησαν τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, με Απόλλων Σμύρνης (εντός 0-0), Αγροτικός Αστέρα (εκτός 1-1), Πανσερραϊκό (εντός 1-1) και Αχαρναϊκό (εκτός 0-0). Στην συνέχεια τα πράγματα… χειροτέρεψαν, καθώς ήρθαν τρεις σερί ήττες, χωρίς το Αίγιο να καταφέρει να σκοράρει! Αρχικά το εντός έδρας 0-3 από τον ΟΦΗ, για να ακολουθήσει η ήττα στην Λαμία από την τοπική ομάδα με 1-0 και η ήττα στο Αίγιο από τον Άρη με 1-0. Όπως αναφέραμε, η ομάδα πήρε… ανάσα με το άνευ αγώνος 3-0 επί του Πανθρακικού, για να ακολουθήσει η εντός έδρας ήττα από την Σπάρτη με 2-4 και οι δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες με Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) και Αιγινιακό (1-1).

Απέναντι στον Κισσαμικό, πάντως, ο Παναιγιάλειος θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να… σπάσει την κακοδαιμονία και να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μία ομάδα που μακριά από την Κρήτη, χάνει τεράστιο μέρος της δύναμης της, έχοντας μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και 11 ήττες, σε 15 παιχνίδια. Θα τα καταφέρει το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού; Η απάντηση θα δοθεί το απόγευμα της Κυριακής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Μάιος 2017 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep