«Δεν θέλουν τον Άρη στη Super League»

Ο Γιώργος Ζήνδρος μίλησε για τον Άρη, τον αήττητο Απόλλωνα και το φιλικό για τον Αρτούρ Λεκμπέλο.

Απίστευτα πράγματα εις βάρος του Άρη υποστηρίζει ο Γιώργος Ζήνδρος ότι συμβαίνουν φέτος. Ο βετεράνος άσος των «κίτρινων» μίλησε στον «Arena fm» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως κάποιοι δεν την θέλουν στη Super League, ενώ αναφερόμενος στον αήττητο Απόλλωνα Σμύρνης, σημείωσε πως «δεν γίνονται αυτά».

«Γίνονται απίστευτα πράγματα εις βάρος του Άρη. Φαίνεται ότι δε θέλουν τον Άρη στη Σούπερ Λίγκα. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Δε νομίζω ότι μπορεί η Σπάρτη να κάνει τη ζημιά. Όπως δεν έγινε η ζημιά αλλού με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα όπως είναι η Λαμία και ο Απόλλωνας. Ο Απόλλων είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη. Δε γίνονται αυτά… Εμείς πάντως πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φιλικό, που θα γίνει την Τετάρτη (17/05) στο «Κλ. Βικελίδης» με αντιπάλους την Εθνική του 2004 και την ομάδα των βετεράνων του Άρη προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος υποφέρει από μία σπάνια ασθένεια.  «Τουλάχιστον την Τετάρτη πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για ένα παιδί μάλαμα, για τον Αρτούρ Λεκμπέλο. Να τον ενισχύσουμε στη δύσκολη μάχη που δίνει. Είναι πόλος έλξης και ο αντίπαλος, αυτή η Εθνική του 2004 που μας χάρισε στιγμές που πολύ δύσκολα να επαναληφθούν».

Κλείνοντας, τόνισε: «Ο Άρης συνεχίζει να υπάρχει και παρά τη στενοχώρια του κόσμου για τα αποτελέσματα της ομάδας πρέπει να είμαστε εκεί για τον Αρτούρ».

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2017 13:19

1 comment

  • ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης
    ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 15:03 Comment Link

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΚΥΡΙΕ ΖΗΝΔΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΘΕΩΡΩ, Η EΝΗΜΕΡΩΝΟΣΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠ΄ΕΞΩ, ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΚΑΤΑΒΑΛΑΤΕ ΩΣ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΡΕΟΥ, ΠΑΛΑΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ; ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟ, ΚΛΕΨΙΤΥΠΟ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep