Με το μυαλό στα ντέρμπι

Διήμερο ρεπό έχουν οι παίκτες του Άρη, που επιστρέφουν την Τρίτη (16/05) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη Λαμία.

Αποφασισμένοι είναι άπαντες στον Άρη να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την άνοδο στη Super League. Μπορεί η ισοπαλία με τον ΟΦΗ να αποδειχθεί πιθανότατα «καταδικαστική», ωστόσο οι «κίτρινοι» συνεχίζουν προσηλωμένοι καθώς στη συνέχεια του πρωταθλήματος έχουν δύο ντέρμπι, αρχικά με τη Λαμία και έπειτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι σίγουρα το «δύο στα δύο».

Η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο σύλλογο της Φθιώτιδας θα ξεκινήσει την Τρίτη (16/05), καθώς ο Νίκος Κωστένογλου θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του και τους έδωσε διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες.

Αυτό που προβληματίζει πάντως τον προπονητή των «κίτρινων» είναι οι κάρτες, καθώς πέρασε από τον Πίτου Γκαρσία που έφτασε τις τέσσερις και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Πανθρακικό, ο Ανδρέας Τάτος έχει δέκα και θα πρέπει να απουσιάσει από δύο ματς. Εκτός από τον αγώνα με τους Θρακιώτες θα πρέπει να απουσιάσει δηλαδή σε ένα από τα παιχνίδια με Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Σπάρτη.

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2017 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep