«Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Στο χέρι του Αιγινιακού η παραμονή στην κατηγορία, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου

Ο Αιγινιακός πήρε το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στα Χανιά (5-1), με τον Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου να είναι ο πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε. Ο 33χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στην «Metrosport», μίλησε για την απόφαση του να εκτελέσει και το δεύτερο πέναλτι της ομάδας, παρά την αστοχία του στην πρώτη εκτέλεση, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο αγώνα με την Καλλιθέα. 

«Εκτελώ εγώ τα πέναλτι. Παρά το γεγονός, ότι είχα χάσει το πρώτο, ένιωθα καλά.  Είναι ομαδική δουλειά τα γκολ. Στο δεύτερο γκολ, που έβαλα ήταν εξαιρετική η ασίστ του νεαρού, του Παπαδόπουλου. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε μεγάλο βήμα για την σωτηρία. Μένει ένας ακόμη τελικός για μας στην Καλλιθέα. Αν δεν χάσουμε, τότε πιστεύω ότι θα έχουμε σωθεί».

Στην συνέχεια ο Γιατζιτζόγλου στάθηκε στο τι άλλαξε και η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο, σε αυτόν τον β’ γύρο. 

«Η έδρα μας έφερε στον πρώτο γύρο σε δύσκολη θέση, αλλά στον δεύτερο γύρο βρήκαμε τον τρόπο, ειδικά στην έδρα μας για να αντλούμε βαθμούς και να βγούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Μας βοήθησε πολύ. Πλέον, όλα εξαρτώνται από μας. Στην ουσία πληρώνουμε τον κακό πρώτο γύρο στην έδρα μας. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω, ωστόσο, ότι θα σωθούμε.  Επαιξε μεγάλο ρόλο στον δεύτερο γύρο και ο νέος γυμναστής μας, Χάρης Κομψής. Δουλέψαμε πολύ μαζί του. Μας φόρτωσε στην αρχή, ωστόσο τα αποτελέσματα ήρθαν».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Βλάχο, με τον οποίο η ομάδα πήρε… τα πάνω της.

«Με τον Γιάννη Βλάχο είχαμε ‘χημεία’ από παλιά.  Δουλέψαμε τακτικά και με τις ανάσες, που μας έλειπαν, μας βοήθησε και ο γυμναστής και όλα μαζί έβγαλαν ένα καλό αποτέλεσμα.   Ωστόσο, πιστεύω ότι και με τον πρώτο προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη, θα είχαμε σωθεί…».

Πένθος στον Αιγινιακό

Στο μεταξύ, την χαρά της νίκης επί των Χανίων διέκοψε απότομα το άκουσμα της είδησης του χαμού του πρώην παράγοντα της ομάδας, Πασχάλη Δερματά, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 78 του χρόνια. Ο Δερματάς, ο οποίος ήταν θείος του νυν φροντιστή της ομάδας, είχε υπηρετήσει με επιτυχία κατά το παρελθόν, τόσο τον σύλλογο όσο και την ΠΑΕ του Αιγινιακού, η οποία δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της, μέσω ανακοίνωσης.

Η ΠΑΕ Αιγινιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Πασχάλη Δερματά στην οικογένεια του. Ο εκλιπών αποτέλεσε έναν πολύ καλό παράγοντα του Αιγινιακού και έναν αγνό φίλαθλο της ομάδας μας.

Αιωνία του η μνήμη

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Καλλιθέας

Όσον αφορά τα αγωνιστικά της ομάδας, συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του «τελικού» απέναντι στην Καλλιθέα. Άπαντες στο στρατόπεδο του Αιγινιακού γνωρίζουν πως την Κυριακή (07/05, 17:00) έχουν την «χρυσή» ευκαιρία να… τελειώνουν ουσιαστικά με την υπόθεση παραμονή, καθώς με νίκη στο «Ελ Πάσο», αλλά και την αναμενόμενη ήττα του Πανελευσινιακού στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου Απόλλωνα Σμύρνης, θα έχουν απομακρυνθεί επτά ολόκληρους πόντος από την ζώνη του υποβιβασμού, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Εκτός παραμένει ο Βαγγέλης Σκραπάρας, λόγω ίωσης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 04 Μάιος 2017 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep