Με το μυαλό στην Καλλιθέα

Αντίστροφα μετράνε στον Αιγινιακό, ενόψει «Ελ Πάσο». Διακοπή συμβολαίου σε Μπουρντουζάν

Ξεκίνησε η προετοιμασία στον Αιγινιακό, ενόψει του «τελικού» της Κυριακής (07/04, 17:00) απέναντι στην Καλλιθέα, ένα παιχνίδι το οποίο ίσως κρίνει σε τεράστιο βαθμό την παραμονή της ομάδας της Βόρειας Πιερίας στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης περιλάμβανε μπόλικο τρέξιμο καθώς επίσης και ασκήσεις τακτικής. Εκτός έμεινε για ακόμα μία ημέρα ο Σκραπάρας, λόγω ασθένειας, που, όπως όλα δείχνουν θα χάσει και την αναμέτρηση του «Ελ Πάσο». Απών, φυσικά και ο Μπουρντουζάν, με τον Ρουμάνο, ουσιαστικά να αποτελεί ξένο σώμα και την διοίκηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, να προτίθεται να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος, μετά τον αποκλεισμό του από την 18δα του αγώνα με τα Χανιά, έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αντίθετα, ο Γιάννης Βλάχος θα έχει κανονικά στην διάθεση του, τόσο τον Τσολακίδη, που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τα Χανιά, όσο και τον Πασαλίδη, καθώς οι ιθύνοντες του Αιγινιακού απέστειλαν το απαραίτητο έγγραφο με το οποίο δηλώνουν πως ο ποδοσφαιριστής θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, στα παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό, για την 31η και 32η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 03 Μάιος 2017 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep