Μοίρασαν χαρά

Στο ογκολογικό τμήμα της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ βρέθηκαν οι παίκτες του Άρη.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε την Πέμπτη (27/04) ο Άρης με αντιπροσωπεία παικτών να επισκέπτεται το ογκολογικό τμήμα της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για να μοιράσει δώρα και χαρά στα μικρά παιδιά.

Στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League με τον μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr. οι Μπράνα Ίλιτς, Σωκράτης Διούδης, Νίκος Τσουμάνης, Στάθης Ταυλαρίδης, Χρήστος Μπούρμπος, Ούγκο Σόουζα, Λούκα Μιλούνοβιτς και Μανώλης Τζανακάκης έδωσαν το «παρών» στο νοσοκομείο και εισέπραξαν πολλά χαμόγελα για την επίσκεψή τους.

«Μας λυπεί που βλέπουμε μικρά παιδιά εδώ, αλλά το γεγονός ότι δίνουμε χαρά είναι μεγάλη υπόθεση. Ευχόμαστε δύναμη στους γονείς, μια και η υγεία είναι πάνω απ’ όλα», δήλωσε ο Τσουμάνης, ενώ ο γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης είπε: «Μας ζήτησαν τέσσερις παίκτες και ήρθαν αυθόρμητα οκτώ! Αυτό τα λέει όλα. Το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη φάνηκε για μια ακόμη φορά. Ο Άρης παράγει πολιτισμό συνέχεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία απ’ όλους και με σύμμαχο την Stoiximan.gr προσπαθούμε όλο τον χρόνο να είμαστε παντού, όπου μας ζητηθεί».

Last modified onΠέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep