Με κόσμο στις Σέρρες

Την συμπαράσταση των οπαδών του αναμένεται να έχει ο Άρης στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Με τον κόσμο στο πλευρό του αναμένεται να ταξιδέψει στις γειτονικές Σέρρες ο Άρης, ενόψει της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Μάλιστα, θετική στο ενδεχόμενο μετακίνησης των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι και η διοίκηση του Πανσερραϊκού, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Γιαννόπουλου, στον «αέρα» του «Arena FM 98,4»,

«Εννοείται πως θα βγουν εισιτήρια για τους οπαδούς του Άρη εφόσον μπορούν να έρθουν μεμονωμένα. Το γήπεδο είναι ανοιχτό για όλους. Κάποτε καθόμασταν στην ίδια κερκίδα ανεξαρτήτως το τι ομάδα ήταν ο καθένας. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ούτε καν έχουμε τιμωρηθεί. Ο Άρης μας φιλοξένησε άψογα στον πρώτο γύρο. Εμείς δεν θα τους περιποιηθούμε;», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του διοικητικού παράγοντα της ομάδας των Σερρών.

Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια αντίδραση της τελευταίας στιγμής από πλευράς Αστυνομίας, οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να φιλοξενηθούν στο πέταλο του γηπέδου των Σερρών και με τις φωνές τους να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει σε μία νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου στην Super League.

Πηγή: pressaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 12:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep