Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με βασικές απουσίες

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα είναι η μία από τις τρεις βασικές απουσίες που έχει ο Φωκικός για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος θα είναι η μία από τις τρεις βασικές απουσίες που έχει ο Φωκικός για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Φωκικός πάει στα Ψαχνά χωρίς τους τιμωρημένους Διαμαντόπουλο, Καλλέργη και Κωστόπουλο.

Η αποστολή της ομάδας της Αμφισσας θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Εύβοια χωρίς τρία βασικά της στελέχη που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους απέναντι στον Ηρακλή. Ο Πέτρος Μίχος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Μανώλη Καλλέργη και Γιάννη Κωστόπουλο με αποτέλεσμα να ψάχνει λύσεις για την αντικατάσταση τους σε μια αναμέτρηση που είναι καθοριστικής σημασίας για τον Φωκικό.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα ο Φωκικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση για την παραμονή του στην κατηγορία και παράλληλα έχει δύσκολο πρόγραμμα σε αυτές τις έξι αγωιστικές που απομένουν.

Την απόστολή της ομάδας του Φωκικού για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών αποτελούν οι: Βρονταράς, Βαλσαμάκης, Φαρμάκης, Ζάγκος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Θωμόπουλος, Σίλας, Σκαρίμπας, Μπουλούλης, Ταμπάκης, Κανελλόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Νικόλτση, Κουρελής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep