Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μίχος: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου»

Ο τεχνικός του Φωκικού, ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του.

«Δύσκολο να πιστέψω πώς θα πιάσουν οι ευχές του Γιάννη Παπακώστα…». Αυτή ήταν η απάντηση που φέρεται να έδωσε ο Πέτρος Μίχος στην ευχή του προπονητή της Παναχαϊκής για παραμονή. Ο τεχνικός του Φωκικού για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε παρουσιάστηκε απαισιόδοξος, ενώ με τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, στην Άμφισσα συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να μείνουν στην κατηγορία.

Ωστόσο, ο Μίχος στην προπόνηση της Δευτέρας (30/04) μετέφερε στους παίκτες του ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν. Τους τόνισε ότι τους πιστεύει και ότι όλοι μαζί θα παλέψουν για την παραμονή: «Σας πιστεύω. Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια. Σίγουρα η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να πάρετε αποτελέσματα παντού και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε».

Στη συνέχεια τον Φωκικό περιμένει ένα πρόγραμμα – φωτιά, καθώς θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους Ηρακλή Ψαχνών (εκτός έδρας), Πανσερραϊκό (εντός) και Βύζαντα Μεγάρων (εκτός)… Όλοι, λοιπόν, πρέπει να είναι ενωμένοι στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι εκτός πλάνων για το ματς της Τετάρτης (02/05) είναι οι τιμωρημένοι Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Κωστόπουλος.

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2012 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep