Εκτός και ο Σκραπάρας

Ο επιθετικός του Αιγινιακού ταλαιπωρείται από ίωση και θα χάσει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Μπόλικη τακτική είχε και το πρόγραμμα της Παρασκευής (21/04) για τον Αιγιναικό, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στα Τρίκαλα, για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, Γιάννης Βλάχος, συνεχίζει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προφυλάξει κάποιους από τους παίκτες του που βρίσκονται στο όριο καρτών, προκειμένου να τους έχει στην διάθεση του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με την τελική απόφαση να αναμένεται μετά και την προπόνηση του Σαββάτου (22/04).

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, εκτός προπόνησης έμεινε ο Βαγγέλης Σκραπάρας, με τον 26χρονο φορ να ταλαιπωρείται από ίωση και να αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, από την Δευτέρα. Να θυμίσουμε πως εκτός του Σκραπάρα, την αναμέτρηση της Κυριακής (23/04) θα χάσει σίγουρα και ο τιμωρημένος Τσολακίδης.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση, για το πρωί του Σαββάτου (22/04), ενώ αμέσως μετά ο Γιάννης Βλάχος αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει μέχρι τα Τρίκαλα, για το παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep