Ετοιμάζει αλλαγές ο Βλάχος

Έξι παίκτες του Αιγινιακού βρίσκονται στο όριο καρτών

Εντείνεται η προετοιμασία του Αιγινιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Βλάχος, «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει άπαντες τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης. Μάλιστα, είναι τέτοια η πληρότητα που, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, σκέφτεται να ξεκουράσει  αρκετούς παίκτες, κυρίως αυτούς που βρίσκονται στο όριο καρτών, ενόψει της εξαιρετικά απαιτητικής συνέχειας.

Συγκεκριμένα, εκτός του τιμωρημένου Τσολακίδη, ο Βλάχος σκέφτεται να προφυλάξει και κάποιους εκ των Τόλιο, Λιόλιο, Πασαλίδη, Πατράλη, Ζγκούρη και Μουκίδη. Και οι έξι παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών και με δεδομένο πως η επίσκεψη στην έδρα των Τρικάλων θεωρείται ως «mission impossible» για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας, τότε είναι πολύ πιθανόν να προφυλαχθούν, ώστε να μην χάσουν κάποιο από τα ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (23/04, 16:00) συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής και τον Γιάννη Βλάχο να βλέπει το απουσιολόγιο της ομάδας να παραμένει «λευκό». Επόμενο ραντεβού ανάμεσα σε τεχνική ηγεσία και παίκτες του Αιγινιακού, το πρωί της Παρασκευής (21/04).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep