«Ανθρωποφαγία»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την έλλειψη τύχης απέναντι στον Άρη και ζήτησε από όλους να προστατεύσουν τον Τάκη Παπαδόπουλο.

Για... τιμωρία του Παναιγιαλείου από τον Άρη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) ο Δημήτρης Σπανός. Παράλληλα επανέλαβε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά τον Τάκη Παπαδόπουλο, αλλά ζήτησε από όλους να τον προστατεύσουν. Αναλυτικά είπε:

«Τιμωρηθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα τιμωρηθούμε. Απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, στη μία όλη κι όλη ευκαιρία που δημιούργησε ο Άρης τελείωσε και το παιχνίδι. Εμείς κάναμε τέσσερις, πέντε φάσεις καθαρές για να σκοράρουμε, δεν το κατορθώσαμε και το φυσιολογικό είναι σ' αυτές τις μεγάλες ομάδες με τη μεγάλη ποιότητα, αν δεν έχεις και λίγο τύχη δεν φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό πάθαμε και θα το παθαίνουμε συνέχεια αν δεν μας βοηθήσει λίγο η τύχη.

Θέλαμε να αντέξουμε, να πάμε στο 0-0 ως το 70', 80' απέναντι σε μία ομάδα που καιγόταν για τη νίκη μήπως βρούμε τους χώρους να σκοράρουμε. Η προσπάθεια έγινε με πολύ σθένος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε. Να φύγουν, να ξεκουραστούν, να κάνουν καλές γιορτές και να έρθουν έτοιμοι για να κάνουμε δύο νίκες και να τελειώσει η διαδικασία της σωτηρίας, γιατί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Καλές γιορτές, καλό Πάσχα σε όλους με υγεία. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ελπίζουμε η ομάδα να βρει τον δρόμο της με βήματα σωστά.

Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε πλάνο να περιμένουμε τον αντίπαλο συν το χρόνο θα μας έδινε περισσότερους χώρους. Όταν στο 53' δεχόμαστε ένα γκολ χάνουμε το πλεονέκτημα. Θα έπρεπε εμείς να κλείσουμε τον Άρη στα καρέ του, που είναι κάτι δύσκολο. Δεν έχει να κάνει με θέμα φυσικής κατάστασης. Η ομάδα είχε πάθος και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά στο δεύτερο ήταν πιο δύσκολα, γιατί είναι άλλο να δεχτείς γκολ και να πρέπει να το ανατρέψεις απέναντι στον Άρη.

Θεωρώ ότι όταν η ομάδα μπορεί να «εξαφανίσει» τον Τάτο, τον ηγέτη του Άρη, το αποτέλεσμα είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που περιμένουμε. Όταν το κάνεις αυτό κάτι θα πρέπει να πάρεις. Αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένη ποιότητα. Δεν μπορείς να πάρεις από τα παιδιά κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούν. Πρέπει να έχουμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας. Αν πάρουμε τα ματς ένα προς ένα είχαμε λίγο βοήθεια από την τύχη. Εμείς δουλεύουμε στο κομμάτι να μπορέσουμε να ανοίξουμε μια άμυνα και να κερδίσουμε. Το πιο εύκολο είναι να περιμένεις μια ομάδα, ειδικά αν είναι ποιοτική. Αυτό κάναμε εμείς σήμερα».

Αν έχει επιτευχθεί η παραμονή:

«Δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Αν δει κανείς τη βαθμολογία, υπάρχουν αλλού αφαιρέσεις, αλλού θέματα με την άδεια. Σε βαθμολογία μόνο αγωνιστική θεωρώ ότι η ομάδα με 37 βαθμούς είναι σωμένη. Θέλει μία νίκη και μία ισοπαλία ακόμα. Ίσως να λέω και πολλούς δεν ξέρω».

Για το αν έπρεπε να γίνει νωρίτερα η τρίτη αλλαγή:

«Δεν μπορούσε να γίνει. Εκεί ρισκάραμε πέραν του δέοντος, κάτι που είναι προπονητικό λάθος. Όταν παίζεις την άμυνα έναν προς έναν, θα πρέπει να διαφυλάξουμε το όνομα και την ιστορία του Παναιγιαλείου. Ναι μεν θέλουμε να πάρουμε κάτι, αλλά όχι και να χάσουμε 0-3. Ό,τι γίνεται, γίνεται και για να αντέξουμε την κατάσταση και γιατί υπάρχει ένα όνομα πίσω. Δεν μπορείς να πιέζεις να κερδίσεις τον Άρη και να χάνεις 0-3

Για τον Τάκη Παπαδόπουλο:

«Θα σας πω κάτι μέσα από την καρδιά μου, το έχω πει και στον ίδιο. Δεν έθιξα συνειδήσεις, προσωπικότητες και δεν υπονόησα ποτέ τίποτα. Μιλάω για πάρα πολύ σοβαρά λάθη που τυγχάνουν κάποιες φορές από τη μάζα να θεωρούνται κάπως. Ο Τάκης έμεινε εκτός 18άδας για έναν βασικό λόγο. Όταν ένας παίκτης κάνει δύο σοβαρά λάθη υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει και τρίτο. Δεν το λέω κακοπροαίρετα. Μιλάω μόνο για αγωνιστικά λάθη, ίσως έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν μιλάω για κάτι άλλο.

Είναι ένα παιδί που το ξέρω από μικρό, είναι δικό μας παιδί και ήρθε να τελειώσει όμορφα και ωραία. Εγώ τον έφερα τον Ιανουάριο. Θεωρώ απίθανο να έχει κάποιο μελανό σημείο πίσω του. Άρα πρέπει να τον προστατεύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι γίνεται να παίξει αυτή τη στιγμή; Ελάτε στη θέση μου. Έγινε ένα λάθος με τον Απόλλωνα και όλοι λέμε είναι ανθρώπινο. Το δεύτερο ίδιο είναι και λίγο παράξενο, πρωτόγνωρο, πρέπει κι εγώ σαν προπονητής να κοιτάξω τη συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες και την ομάδα. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε και σε αυτόν λίγο καλό. Εδώ υπήρχε μία ανθρωποφαγία.

Εδώ και μία εβδομάδα μιλάμε όλοι για τον Τάκη Παπαδόπουλο. Να το αφήσουμε το παιδί να ηρεμήσει και θα δούμε. Δεν μπορώ να τον υπολογίζω. Όχι επειδή είναι κακός παίκτης ή κακό παιδί. Φοβάμαι το λάθος αγωνιστικά, τίποτε άλλο. Δεν έχω διάθεση να αφήσω κανένα υπονοούμενο. Τι άλλο να κάνει ένας προπονητής; Το ίδιο θα έκανα με οποιονδήποτε άλλο. Να συνεχίσουμε να τον έχουμε και να κάνει πέναλτι με το χέρι; Δεν είναι αυτονόητο; Είναι επιρρεπής σε ένα λάθος συγκεκριμένο».

Ο Απόστολος Στίκας ανέφερε:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Κάναμε την προσπάθειά μας, χάσαμε, ήμασταν και λίγο άτυχοι. Συνεχίζουμε στα επόμενα να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για την καθιέρωσή του στην ενδεκάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενους. Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Δίνω το καλύτερο σε κάθε ματς».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 19:00

1 comment

  • ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΣ
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΣ Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 19:22 Comment Link

    Θέλοντας να σταθώ στη συνέντευξη του κ. Σπανού, που τον έπιασε τώρα ο πόνος να προστατεύσειδήθεν τον άνθρωπο και ας αφήσουμε τον παίκτη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον οποίο κρέμασε με μανταλάκι από την ίδια μέρα που έκανε το δεύτερο λάθος του, λές και ο ίδιος πο κ. ΣΠΑΝΟΣ έχει το αλάθητο του ΠΑΠΑ, γιατί δεν έκανε και σήμερα το αυητονόηξτο; Και ποιό είναι αυτό; Αυτά που έκανε ο τερματοφύλακάς του ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ σήμερα απέναντι στην ομάδα του ΑΡΗ,που στο α΄ ημίχρονο και ενώ η μπάλλα έβγαινε άουτ, ο τερματοφύλακάς του προσπαθώντας να την πιάσει του έφυγε απο τα χέρια και ευτυχώς που ήταν εκτός εστίας και βγήκε κόρνερ, διαφορετικά θα έβαζε αυτογκόλ; Επίσης μήπως του διέφυγε το ότι στο β΄ ημίχρονο και μάλιστα στο 80΄, κάνοντας έξοδο στη γραμμή της μεγάλης του περιοχής, ο τερματοφύλακάς του αντί να πιάσει ή να αποκρούσει τη μπάλλα, έπιασε μάλλον το κεφάλι του ΚΑΠΝΙΔΗ που κέρδισε την κεφαλιά και ευτυχώς η μπάλλα πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρ; . Αυτά για τον ίδιο, δεν είναι ανθρώπινα λάθη; Τι έπρεπε τότε να τον κ'άνει και γιατί δεν έκανε και σ αυτόν, ότι έκανε στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ; ; Ή του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τα λάθη ήταν καρύδια και βροντήξανε και του ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ σύκα και δεν βροντάνε; Αλλά ξέρω, τώρα κατάλαβε τη λάθος τοποθ΄'ετησή του και προσπαθεί να τα μαζέψει, αλλά όταν το χύσεις το καρδάρι με το γάλα κ. ΣΠΑΝΕ, δεν μαζεύεται πλέον, ό,τι και να κάνεις, ό,τι και να πείς. Τον ΄ανθρωπο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ τον έβγαλες κατ'ά το κοινώς λεγ'όμενο, ΣΕΝΤΡΑ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep