Στο κυνήγι της έκπληξης

Εκτός αποστολής του Παναιγιαλείου ενόψει Άρη οι Νταγκεστάνι, Παπαδόπουλος, Ρέλλας.

Ματς - πρόκληση περιμένει τον Παναιγιάλειο τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04, 15:00 ΕΡΤ3). Η «Μαύρη Θύελλα» υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και θα ψάξει την έκπληξη, προκειμένου να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι «μελανόλευκοι» αγνοούν το τρίποντο εδώ και έξι αγωνιστικές και θέλουν μπροστά στο κοινό τους να αποδείξουν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στο μεγάλο όνομα της κατηγορίας. Εκτός πλάνων, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Παπαδόπουλος, ο τραυματίας Ρέλλας, ενώ ο προπονητής, Δημήτρης Σπανός άφησε εκτός και τους Νταγκεστάνι, Παναγιώτου, Τσότρα.

Το απόγευμα τεχνική ηγεσία και παίκτες δείπνησαν στο εστιατόριο της ομάδας στα Σελιανίτικα, εκεί όπου ο Σπανός ανέλυσε μέσω βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων. Ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή. Αυτή απαρτίζουν οι: Γκαραβέλης, Τσάπαλος, Ρότας, Ντέμο, Μπρούς, Στίκας, Μωυσίδης, Τσουρής, Τρίγκας, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Βουτσιώτης, Καζβιρόπουλος, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Ιβάνκο, Γκούφας, Ξόμπλιος.

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep