«Θέλει προσοχή, δεν έχουμε περιθώρια»

Σε εγρήγορση ενόψει Καλλιθεας, προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Κωστένογλου

Η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στον Άρη και την Καλλιθέα είναι μεγάλη (53-21), όμως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να εφησυχάζει τους παίκτες των γηπεδούχων, όπως τους αναφέρει συνεχώς ο Νίκος Κωστένογλου.  

«Θέλει προσοχή, μην σας ξεγελάει ο αντίπαλος. Είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Σας θέλω σοβαρούς και συγκεντρωμένους μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έρχονται με παίκτες ξεκούραστους, πρέπει να προσέξουμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 47χρονου τεχνικού, που γνωρίζει καλά πως η ομάδα του δεν έχει το παραμικρό περιθώριο γκέλας, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής του Άρη αναμένεται να εμπιστευτεί το σχήμα που έφερε την νίκη από τα Χανιά, με μοναδική, ίσως, διαφοροποίηση, την επιστροφή του Ταυλαρίδη, στο βασικό σχήμα (έλειψε από το παιχνίδι των Χανίων, λόγω τιμωρίας), στο πλευρό του Σόουζα.
Έτσι, ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του, με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Τζανακάκη, Ταυλαρίδη, Σόουζα, Μπούρμπο, ως αμυντική τετράδα,  τους Ρόβα και Πίτου Γκαρσία στα Χαφ, με τον Ανδρέα Τάτο μπροστά τους, τους Παυλίδη, Ντούνη στις πτέρυγες και τον Ίλιτς στην κορυφή της επίθεσης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 10:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep