Με 20άδα απέναντι στην Καλλιθέα

Η αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα της Κυριακής (09/04, 16:00)

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής (09/04, 16:00) απέναντι στην Καλλιθέα, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.  Η νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» είναι… μονόδρομος, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ίσως βάλει.. ταφόπλακα στις ελπίδες τους για επιστροφή στην Super League. Απέναντί τους, πάντως, θα βρεθεί ένας αντίπαλος που τους έκανε… ζημιά στον πρώτο γύρο (ήττα με 2-0 στο «Ελ Πάσο»), ενώ το γεγονός πως μάχεται για την παραμονή του, αλλά και η αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία (Σταθόπουλος αντί Κουρμπανά), τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαργκάν και Ανάκογλου, ενώ αμέσως μετά το φινάλε της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία και αποτελείται από 20 παίκτες.

Η αποστολή:Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Άρης υπενθυμίζει τις τιμές αλλά και τους τρόπους και τόπους διάθεσης  των εισιτηρίων της αναμέτρησης απέναντι στην Καλλιθεα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την αθηναϊκή ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 και 9, 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP. H διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 12:00 το μεσημέρι, ενώ ήδη διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/)».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 02:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep