Να κάνει το καθήκον του

Το τρίποντο που θα τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι της ανόδου, θέλει ο ΟΦΗ απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα

Λίγες ώρες απομένουν για το κρίσιμο παιχνίδι του ΟΦΗ απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, με τους Κρητικούς να θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί του στα τέσσερα παιχνίδια, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου, περιμένοντας, παράλληλα, στραβοπάτημα των Λαμία και Άρη, ώστε να μπορέσουν να μπουν και πάλι δυνατά, στην μάχη της δεύτερης θέσης.

Η εντός ήττα της 18ης Μαρτίου από τα Τρίκαλα (0-1), έκανε τεράστια ζημιά στην ομάδα του Ηρακλείου, που από τότε… τρέχει και δεν φτάνει. Η αλήθεια είναι πως η αντίδραση του ΟΦΗ, από εκείνο το παιχνίδι μέχρι σήμερα, είναι θετική, καθώς έχει κάνει το 3Χ3 με Χανιά (2-0), Καλλιθέα (1-0) και Αίγιο (3-0), έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα του, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του και στις τρεις αυτές αναμετρήσεις.

Η ακόμα μία αλήθεια, όμως, είναι πως πλέον η τύχη του ΟΦΗ δεν βρίσκεται στα χέρια του, καθώς η διαφορά του από την 2η θέση και την Λαμία είναι 11 ολόκληροι πόντοι, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Άρης (στο  +5). Αμφότερες οι ομάδες, όμως, δεν είναι ανίκητες, με τους Κρητικούς να καλούνται να συνεχίσουν να μαζεύουν βαθμούς στο… σακούλι τους, ευχόμενοι, ταυτόχρονα, σε στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.

Όσον αφορά την ομάδα την οποία θα κατεβάσει ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος, αναμένονται αλλαγές, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει, τόσο στον τιμωρημένο Βουό όσο και στον Μπόατεγκ, που αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ίωσης

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 08 Απρίλιος 2017 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep