Καρέ... ελπίδας

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ έμεινε εκτός αποστολής του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα λόγω ίωσης Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ έμεινε εκτός αποστολής του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα λόγω ίωσης

Ο ΟΦΗ καλείται να κατακτήσει απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα την 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Το χαμένο του κίνητρο μετά την ήττα από τα Τρίκαλα ανέκτησε ο ΟΦΗ και έχει «χτίσει» σερί τριών διαδοχικών νικών. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν να κλείσει καρέ διαδοχικών τριπόντων και να συνεχίσει το κυνήγι της 3ης θέσης, η οποία, υπό προϋποθέσεις, θα δώσει την άνοδο. Αντίπαλός της ο Αγροτικός Αστέρας που βρίσκεται σε καθοδική πορεία με συγκομιδή ενός πόντου στα τέσσερα τελευταία ματς.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (08/04, 15:00 ΕΡΤ3) απέναντι στους «σταχυοφόρους» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (07/04) και ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος άφησε εκτός τον τιμωρημένο Βουό, τον ασθενή Μπόατενγκ και τους τραυματίες Κοιλιάρα, Φαζό. Εκτός αποστολής βρέθηκαν ακόμα οι Δαύκος, Αντουκόρ, Όστοϊτς, Κοντογιάννης και Μανιαδής.

Η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Παντίδος, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Μπουρσέλης, Χαντί, Πουρτουλίδης, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Όγκμποε, Βρετός, Πάγκαλος, Μάνος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep