«Ο ηθικός κ. Αντωνίου»

Έξαλλοι στον Πανελευσινιακό με τον Σωτήρη Αντωνίου και τους οπαδούς της Σπάρτης.

Ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσαν επίθεση στον προπονητή της Σπάρτης, Σωτήρη Αντωνίου, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Σε αυτή η ομάδα της Δυτικής Αττικής σημείωσε ότι ο νεαρός τεχνικός ήταν ο «απόλυτος οργανωτής της κερκίδας». Αναλυτικά:

«Στην σημερινή εκτός εδρας αναμέτρηση της ομάδας μας στη Σπάρτη αντιμετωπίσαμε ένα πάρα πολύ άσχημο και εχθρικό κλίμα, το οποίο είναι δείγμα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λυπούμαστε που μια τόσο ιστορική πόλη έχει τέτοιου είδους φίλαθλο κόσμο. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ήταν απαράδεκτο να βρίζουν εν χορώ την οικογένεια των Δημόπουλων και τον προπονητή μας κύριο Γιώργο Βαζάκα.

Όλα αυτά φυσικά και ήταν αναμενόμενα, αφού μετά τον αγώνα Καλλονή-Σπάρτη, ο ηθικός κύριος Αντωνίου, προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτη (χωρίς δίπλωμα UEFA pro), ξεκινώντας με δηλώσεις, πυροδοτούσε το κλίμα όλη την εβδομάδα για τον "τελικό" που έδινε η ομάδα του με τον Πανελευσινιακό. Σήμερα ως απόλυτος οργανωτής της κερκίδας, απέδειξε τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κερδίζει τα ματς. Ευχαριστούμε πολύ για την "φιλοξενία" και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εις το επανιδείν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep