«Θα σωθούμε»

Σίγουρος ότι ο Πανελευσινιακός θα σωθεί εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Βιρβίλης.

Παράλληλα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ελευσίνας στάθηκε στην αντίδραση που είχαν οι παίκτες της ομάδας της Ελευσίνας στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου προκλήθηκε ένταση με αφορμή την ερώτηση δημοσιογράφου που ρώτησε αν αντιλήφθηκαν τις ύβρεις του κ. Δημόπουλου προς το πρόσωπο του προπονητή της Σπάρτης Σωτήρη Αντωνίου.

Αναλυτικά δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τη Σπάρτη:

«Είχαμε υπεροχή, αλλά δεν είχαμε ουσία. Χάσαμε 1-0 και πιστεύω ότι για την ομάδα μας από εδώ και πέρα θα είναι τελικός. Πιστεύω ότι θα σωθούμε φέτος, ειδικά φέτος. Όσον αφορά για την φιλοξενία της Σπάρτης δεν έχουμε κανένα παράπονο. Προχωράμε για το ματς με την Καρδίτσα».

Για το αν έχουν παράπονο από τον κ. Αντωνίου και σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι άκουσαν τον κ. Δημόπουλο να τον βρίζει:

«Δεν ήμουν έξω να ακούσω τις αντιπαραθέσεις. Δεν το ξέρω αυτό».

Για το αν έπρεπε να παίξουν πιο επιθετικά:

«Στην αρχή, όταν παίζεις εκτός έδρας παιχνίδι, παίζεις λίγο αμυντικά για να δεις τον αντίπαλο. Έγινε μία φάση, δεχθήκαμε το γκολ, από μία αδράνεια της άμυνας. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παίξαμε όλα για όλα, δεν είχαμε να κρατήσουμε τίποτα πίσω, έγιναν κάποιες ευκαιρίες, απλά δεν είχαμε το τελείωμα των φάσεων, δεν είχαμε το γκολ. Χάσαμε από τη Σπάρτη, αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και προχωράμε».

Για τη βελτίωση της εικόνας του Πανευλευσινιακού:

«Με τον ερχομό του κυρίου Βαζάκα άλλαξαν κάποια πράγματα, ήρθαν κάποιοι παίκτες τον Δεκέμβρη. Ο κόουτς έχει βρει τη χημεία της ομάδας και πιστεύω ότι αυτή η χημεία θα σώσει την ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι γίνεται».

Ο Αργύρης Μπρέμπος είπε:

«Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά δυστυχώς το παιχνίδι δεν μας πήγε όπως το θέλαμε.  Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο –δεύτερο λεπτό, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ που θα θέλαμε. Φεύγουμε χωρίς τίποτα από εδώ. Προσπαθήσαμε. Δέκα τελικοί και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα παλέψουμε για τη σωτηρία».

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep