«Βγάλτε πάθος»

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΟΦΗ μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση των μετόχων του ΟΦΗ, όπου δόθηκε το σύνθημα για στήριξη μέχρι τέλους, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στην προπόνηση και συζήτησε με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σκοπός της να ζητήσει από τους «μελανόλευκους» να παλέψουν έως το φινάλε και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την άνοδο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και μέτοχος, Αντίπας Σηφάκης ανέφερε:

«Δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτε, για την άνοδο και πρέπει να το πιστέψετε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την δεύτερη θέση ή για ό,τι καλύτερο μπορεί να μας δώσει την άνοδο. Η διοίκηση ήταν και θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Βγάλτε το πάθος που μας δείξατε στα παιχνίδια με Παναθηναικό, Ηρακλή και Ξάνθη. Το 50% από αυτό το πάθος που δείξατε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, να είχατε στα παιχνίδια, η ομάδα θα είχε άλλη πορεία. Δεν μπορώ να καταλάβω, πώς είναι δυνατόν μια ομάδα, που κέρδισε σημαντικούς αντιπάλους της Σούπερ Λιγκ, να χάνει από ομάδες της Β’ Εθνικής. Η χρονιά δεν έχει χαθεί ακόμη για τον ΟΦΗ. Εμείς το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να το πιστέψετε και εσείς και να το δείξετε στο γήπεδο».

Στους παίκτες μίλησε και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανώλης Κουμαντάκης, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ, να βγάλουν ψυχή στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ενώ σημείωσε ότι και η διοίκηση, κάνει μεγάλη προσπάθεια και θα είναι στο πλευρό τους.

Στην συζήτηση, διοίκησης και μετόχων του ΟΦΗ με τους παίκτες, από τους τελευταίους τοποθετήθηκαν ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, ο οποίος μάλιστα είχε και ένα διάλογο με ενδιαφέρον, με τον Αντίπα Σηφάκη, για την ομάδα, αλλά και ο εκ των αρχηγών Ηλίας Κώτσιος. Οι ποδοσφαιριστές, ευχαρίστησαν την διοίκηση για την παρουσία τους στην προπόνηση και τόνισαν ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε ο ΟΦΗ να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Εκ μέρους της διοίκησης και των μετόχων του ΟΦΗ βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο οι κ.κ. Αντίπας Σηφάκης, Μανώλης Κουμαντάκης, Μανώλης Ορφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Νίκος Συριγωνάκης, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Αποστολάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep