«Είναι πρόεδρος όλων των ομάδων»

Έκπληκτοι στον ΟΦΗ από την πρόσφατη τοποθέτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Ο πρόεδρος της Stoiximan.gr Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος τοποθετήθηκε την Πέμπτη (30/03) το βράδυ για την υπόθεση Ντουρμισάι και υποστήριξε ότι ο ΚΑΠ έχει αλλάξει, γι' αυτό η υπόθεση πήγε απευθείας στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Η αντίδραση του ΟΦΗ ήταν άμεση και ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Ηρακλείου, Μανώλης Φωτάκης με δηλώσεις του στο FL News σημείωσε ότι ουδεμία τροποποίηση έχει γίνει στις σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Μάλιστα, ο Φωτάκης κάλεσε τον Λεουτσάκο να είναι προσεκτικός σε όσα λέει και να μην λειτουργεί σαν πρόεδρος ΠΑΕ. Αναλυτικά ανέφερε:

«Αποτελεί έκπληξη για εμάς πώς ο πρόεδρος ενός θεσμικού οργάνου βγαίνει και παίρνει αυτές τις θέσεις. Είναι πρόεδρος όλων των ομάδων. Έχουμε μία υπόθεση που απευθύνεται σε ένα όργανο το οποίο τη διαβιβάζει στον αθλητικό εισαγγελέα και αυτός την αρχειοθετεί χωρίς καμία αιτιολογία. Πώς είναι δυνατόν; Υπάρχει προηγούμενο; Ο νομικός μας πολιτισμός αυτό δεν το επιτρέπει. Πρέπει ο κύριος Λεουτσάκος να προσέχει τι λέει και να μη λειτουργεί ως πρόεδρος ΠΑΕ.

Οι διατάξεις των άρθρων 23 και 24 του ΚΑΠ δεν έχουν τροποποιηθεί, όπου ρητά αναγνωρίζεται ότι ειδικώς οι καταγγελίες και οι ενστάσεις των διατάξεων αυτών υπάγονται στο πειθαρχικό όργανο της Football League. Και αυτές είναι ειδικότερες κάθε άλλης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep