Μαραντάς: «Πολύ ευχαριστημένος»

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Αχαρναϊκού ο Γιώργος Μαραντάς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές και από τη στήριξη.

Την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών εξέφρασε ο Γιώργος Μαραντάς. Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Παναιγιάλειο ο τεχνικός του Αχαρναϊκού τόνισε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους οπαδούς…

Συγκεκριμένα, ανέφερε για το ματς με τον Παναιγιάλειο:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παρότι ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της βαθμολογικής πίεσης. Όμως, οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στο ρόστερ γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία της ομάδας και το τι χρειάζεται για να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει. Κάθε Κυριακή όπως αυτή που έρχεται είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες.

Οι ποδοσφαιριστές μας είναι οι πρωταγωνιστές και χρειάζονται την στήριξη όλων μας και κυρίως των φιλάθλων μας. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά και την προσέλευση του κόσμου που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα».

Στα αγωνιστικά, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι στο προσεχές παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα απών θα είναι ο Θανάσης Παπατόλιος λόγω τιμωρίας. Την Τρίτη (28/03) θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Μαρσελίνο, Καραντασιάδη. Ο τελευταίος, όπως και ο Σταμούλης έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα δηλωθούν άμεσα πότε θα εκτίσουν την ποινή τους.

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep