«Θα τα χάναμε...»

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μαραντάς υποστήριξε «ότι πριν έρθω εγώ αυτά τα ματς θα τα χάναμε»!

Συγκρατημένος, αλλά αισιόδοξος για το μέλλον του Αχαρναϊκού στην πορεία του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαραντάς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο (1-1). Ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως ο βαθμός που αποκόμισε η ομάδα του είναι σημαντικός και πως δεν πρόκειται να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Το FL News έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα δήλωσε ο Μαραντάς:

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι πριν έρθω εγώ αυτά τα ματς θα τα χάναμε, άρα ο βαθμός που πήραμε σήμερα είναι θετικός. Είχαμε δύο-τρεις κλασικές ευκαιρίες στο τέλος για να πετύχουμε το γκολ της νίκης. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο Τζέφερσον, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην αμυντική μας λειτουργία, όπως βέβαια και ο αντίπαλος που έκλεισε τους χώρους και γενικά έχει μία πολύ καλή άμυνα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας και στο τέλος δεν θα έχουμε πρόβλημα, θα σωθούμε».

Σε ερώτηση του FLnews για το γεγονός ότι μολονότι ο Αχαρναϊκός είχε την αριθμητική υπεροχή για περισσότερο από μία ώρα, εντούτοις δεν δημιούργησε ευκαιρίες, ο Μαραντάς απάντησε:

«Με άλλους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε η ομάδα, άλλους διαθέτει τώρα το ρόστερ. Αλλά αυτά έχουν περάσει. Οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Στο τέλος θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είτε μισό γκολ, είτε με τον βαθμό της ισοπαλίας».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep