«Χωρίς τον κόσμο...»

Στη μικρή προσέλευση στάθηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος παραδέχτηκε μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος του Αιγινιακού ότι η εμφάνιση δεν ήταν ό,τι καλύτερο, ενώ στάθηκε στη μικρή προσέλευση των οπαδών. Αναλυτικά είπε:

«Θα συμφωνήσω με τον συνάδερφο προπονητή. Η ποιότητα του σημερινού αγώνα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά η σημερινή νίκη ήταν μεγάλης σημασίας, βαθμολογικής σημασίας. Κι όπως είπα και στα παιδιά, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, πρέπει να κερδίσειw, είτε είσαι καλός, είτε είσαι κακός, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα άσχημο τερέν. Θα συμφωνήσω ότι αγωνιστικά έχουμε ίδια ομάδα και από τότε που ανέλαβε ο κ. Βλάχος έχει βελτιωθεί κατά πολύ η εικόνα του Αιγινιακού, κάτι το οποίο έχουμε δει στην τηλεόραση και στους άλλους αγώνες, αλλά και από τα λεγόμενα άλλων προπονητών.

Ξέρουμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, το έχει δείξει. Aπλά σήμερα δεν της βγήκαν και θεωρώ πως είχαμε ένα πιο εύκολο απόγευμα από ό,τι περίμενα. Θα σταθώ κι εγώ στην μικρή παρουσία του κόσμου μας και θέλω να πω πως χωρίς τον κόσμο μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί με τον κόσμο μας έχουμε πάρει ανόδους, έχουμε κερδίσει παραμονές.

Το καλό για εμάς είναι ότι μετουσιώνουμε σε νίκη και σε τρεις βαθμούς την καλή μας παρουσία που έχουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας, από το ματς με τα Χανιά και μετά. Η καλή αγωνιστική παρουσία και η νίκη μας, θεωρώ ότι μας δίνουν μια ασφάλεια, αλλά όχι εφησυχασμό. Έχουμε τρία παιχνίδια στη σειρά με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμη ό,τι περισσότερο μπορούμε, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα τη σωτηρία. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Βλάχο, είναι ένας αξιόλογος προπονητής στον χώρο του ποδοσφαίρου με ήθος, παράδειγμα προς όλους τους νέους προπονητές. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αιγινιακού».

Πηγή: karditsasport.gr

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep