«Μια γροθιά και μια ψυχή»

Το μήνυμα της Αναγέννησης Καρδίτσας για το «τρίποντο» απέναντι στον Αιγινιακό.

 

Μονόδρομος αποτελεί για την Αναγέννηση Κραδίτσας η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Αιγινιακό στο παιχνίδι της Τετάρτης (22/03) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Με μήνυμά της λίγες ώρες πριν τη σέντρα η ομάδα έδωσε το σύνθημα, τονίζοντας πως θα αγωνιστεί «μια γροθιά και μια ψυχή για τη νίκη» απέναντι σε έναν αντίπαλο, που «καίγεται» για τους βαθμούς. «Η καλή Αναγέννηση δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

«Ενα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι δίνει σε λίγη ώρα η Αναγέννηση που αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα μας μια γροθιά και μια ψυχή θα παίξει για τη νίκη που θα της δώσει μεγάλη ώθηση στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει να καθιερωθεί στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της χώρας...Πρόκειται για ένα δύσκολο μάτς αφού και ο αντίπαλος έχει μεγάλη ανάγκη απο βαθμούς αλλά η καλή Αναγέννηση δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα...Το παιχνίδι ξεκινά στις 3 μ.μ.», το μήνυμα της ΑΣΑ.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep