«Αν δεν κερδίζεις τον τελευταίο…»

Ο Γιώργος Βαζάκας αναφέρθηκε στη Λαμία που δεν κατάφερε να κερδίσει τον ουραγό Πανελευσινιακό.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού τόνισε ότι αν η Λαμία δεν μπορεί να κερδίσει τον τελευταίο της βαθμολογίας, τότε δεν θα πρέπει να μιλά για πρωτάθλημα. Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας:

«Η Λαμία έχει τον πόνο της. Σου λέει έφεραν ισοπαλία με την τελευταία ομάδα. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις την τελευταία ομάδα, μην μιλάς τότε για πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε τα κότσια σαν Ελευσίνα να αντιπαραταχθούμε και με τον τσαμπουκά πήραμε το αποτέλεσμα.

Αν λύσουμε το θέμα του γκολ θα μπορούσε να ήταν άλλο το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι στη φάση του Πρίντεμπς στο 88’. Εσείς που το είδατε εσείς μπορείτε να πείτε. Υπάρχει μια μία ελεγχόμενη φάση. Θα μπορούσαμε να κλέψουμε και το παιχνίδι. Είχε μία υπεροχή η Λαμία, αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Ήταν από γεμίσματα.

Όταν παίζεις με τη Λαμία περιμένεις κάτι περισσότερο. Σήμερα αν θυμηθώ μία φορά στο δεύτερο ημίχρονο του Καραγιάννη, μία φάση, δεν μας τρύπησε ποτέ, ούτε μία φορά κάθετα, μόνο από σέντρες γεμίσματα, δεν έγινε φάση για να μπει γκολ. Η ομάδα δύσκολα θα χάσει. Με τις άλλες ομάδες, που θα είναι στην 8η, 10η θέση, θα είμαστε διαφορετικοί θα εφαρμόζουμε πολύ πίεση. Αυτό που μας στοίχισε είναι η ήττα με τον Πανσερραϊκό, που χάσαμε στο 88’ χωρίς να κινδυνεύσουμε.

Θα αντιδράσει η ομάδα και θα βάλουμε το γκολ, είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα πέσει το όριο. Τα Χανιά κέρδισαν στον Αχαρναϊκό. Το όριο παραμονής θα πέσει, πέρυσι σωτηρία ήταν στους 35.. Φέτος μπορεί να πάει στους 30 βαθμούς, όλα τα παιχνίδια παίζουν, όσο πέφτει είναι τόσο πιο ευνοϊκό για εμάς.. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο και αυτή η ομάδα θα αποκτήσει τον σεβασμό».

Ακόμη είπε:

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς και να μπορέσει να απεμπλακεί και του χρόνου να είναι πάλι στη Β΄ Εθνική. Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο, με ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες και τέτοια δυναμική και πάρεις το x είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Η δική μου ομάδα είναι ομάδα πολύ σφικτή, στα επτά παιχνίδια που είμαι εγώ μόνο με τον ΟΦΗ δεχθήκαμε τα 3 γκολ μετά το 70’. Είχαμε ένα γκολ παθητικό και μηδέν ενεργητικό. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Υπολόγιζα με εμένα στον πάγκο ότι θα είχαμε 15 πόντους και θα ήταν έτσι εφικτή η παραμονή. Είμαστε μία ομάδα που έχει μέταλλο. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις  έτσι μετά από μία μεγάλη ήττα, όπως ήταν με τον ΟΦΗ. Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά έχουν και τη δύναμη και τα προσόντα και την καρδιά να αντιδράσουν. Εύχομαι στη Λαμία να πετύχει την άνοδο. Εμείς θα κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 21:39

2 comments

  • Ριζος
    Ριζος Κυριακή, 19 Μάρτιος 2017 21:04 Comment Link

    Ο κύριος βαζακας έχει αποδείξει το πονοτου, φερνει το 0-0 και χτιπαει τα τιπμανα, που να βρει τη νικη ( σου λεει έφεραν ισοπαλία με την τελευταία ομάδα. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις την τελεφταια ομάδα, μην μιλάς τότε για προτάθλημα . ) Βαριά λόγια για μια ομάδα που είναι στη πρώτη θέσει και έχει τη καλύτερη Αμυνα της εβροπης. Η ομάδα σου που είναι αμμμμαααν.

  • ΛΑΜΙΑΡΑ
    ΛΑΜΙΑΡΑ Κυριακή, 19 Μάρτιος 2017 20:41 Comment Link

    Μπράβο βαζακα και τώρα μάζεψε το επιτελείο σου και τραβάτε στο κέντρο της Ελευσίνας βάλτε της ψησταριές και ψηστε 100 αρνιά να το γιορτάσετε που φέρατε ισοπαλία με την Λαμία γιατί με τις άλλες ομάδες ανοίξατε τα πόδια σαν πουτανες...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep