Επίθεση σε Βαζάκα από Χριστόπουλο

Ο Γιώργος Βαζάκας εξιστορεί ότι του επιτέθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας, Σπύρος Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Σπύρος Χριστόπουλος επιτέθηκε στον ίδιο «άνανδρα», όπως τόνισε. Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας:

«Θέλω να αναφέρω κάτι που έγινε στο τέλος του παιχνιδιού. Υπάρχουν ορισμένοι που έρχονται από το πουθενά στο ποδόσφαιρο.  Πήγε να γίνει μία σύγκρουση και ήρθε από πίσω ενώ μπήκα στη μέση γιατί ο Ματσούκας είχε μία λεκτική αντιπαράθεση με δικό μου ποδοσφαιριστή και μπήκα στη μέση και ήρθε από πίσω ο Χριστόπουλος, που είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο με κλώτσησε δύο φορές. Θα μπορούσα να κινηθώ με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά είναι άνανδρο και δεν κοσμεί αυτό το ποδόσφαιρο.

Αν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, μακάρι να μην είναι οδυνηρό για τη Λαμία, έπρεπε σαν μεγάλη ομάδα να συγχαρεί την Ελευσίνα για την προσπάθεια που έκανε για να επιβιώσει.  Γιατί ότι έγινε- έγινε μέσα στο παιχνίδι, να μάθουν να σέβονται αυτά τα παιδιά που εμφανίζονται τώρα στο ποδόσφαιρο.

Εμείς είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, κάναμε τα λάθη, μάθαμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Το καταλογίζω σαν ένα γεγονός που δεν πρέπει να γίνονται τέτοια στα γήπεδα.

Με κλώτσησε από πίσω, άνανδρα ο Χριστόπουλος. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μικροσύρραξη λεκτική, γίνονται. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με κανέναν άλλον της Λαμίας».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep